Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

Ισλαμοποίηση

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο για την ραγδαία αύξηση του μουσουλμανικού στοιχείου μέσα στην Ευρώπη.

Η Ευρώπη που γνωρίζουμε σε λίγο δεν θα υπάρχει.

Παραθέτω λίγα στοιχεία που παρουσιάζονται στο βίντεο, το οποίο είναι στα αγγλικά, αν και τελικά κατάφερα και το βρήκα και με ελληνικούς υπότιτλους.

Ο κόσμος αλλάζει.

Ο Πολιτισμός και η κουλτούρα της Ευρώπης που θα κληρονομήσουν τα παιδιά μας δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που εμείς γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με έρευνες ένας πολιτισμός για να παραμείνει ζωντανός για τουλάχιστον 25 χρόνια, ο δείκτης του αριθμού των γεννήσεων πρέπει να είναι 2,11 παιδιά για κάθε οικογένεια.
Με δείκτη 1,9 δεν υπάρχει ελπίδα για επιβίωση ενώ με δείκτη 1,3 είναι εντελώς ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Όσο μειώνεται ο αριθμός των γεννήσεων πλησιάζει και το τέλος ενός πολιτισμού.

Ο δείκτης του αριθμού γεννήσεων στην Ευρώπη:
Γαλλία: 1,8
Μ. Βρετανία: 1,6
Ελλάδα: 1,3
Γερμανία: 1,3
Ιταλία: 1,2
Ισπανία: 1,1
Σε ολόκληρη της Ε.Ε. (31 χώρες) : 1,38.

Αυτό το δεδομένο σύμφωνα με έρευνες δεν μπορεί να ανατραπεί!
Σε πολύ λίγα χρόνια η Ευρώπη που γνωρίζουμε δεν θα υπάρχει πλέον.

Παρόλα αυτά ο πληθυσμός της Ευρώπης δεν μειώνεται…

Γιατί; Μετανάστευση. Και κυρίως μετανάστευση Μουσουλμάνων.

Από το 1990 το 90% της αύξησης του πληθυσμού στην Ευρώπη οφείλεται στην μετανάστευση μουσουλμάνων.

Την ώρα που ο αριθμός γεννήσεων στην Γαλλία είναι: 1,8, μεταξύ του μουσουλμανικού πληθυσμού είναι 8,1!

Στην Νότια Γαλλία, όπου βρίσκονται οι πιο πολλές δημοφιλείς εκκλησίες, αυτήν την στιγμή υπάρχουν πιο πολλά τζαμιά από εκκλησίες.

Στην Γαλλία το 30% των παιδιών και νέων έως 20 ετών είναι μουσουλμάνοι. Σε πολλές γαλλικές πόλεις, όπως στην Μασσαλία, στην Νίκαια και στο Παρίσι το ποσοστό ανεβαίνει στο 45%.

Το έτος 2027 το 1/5 του πληθυσμού στην Γαλλία θα είναι μουσουλμάνοι.

Σε 39 χρόνια η Γαλλία θα είναι Ισλαμική Δημοκρατία (;).

Στην Αγγλία υπάρχουν ήδη 1.000 τζαμιά πολλά από τα οποία ήταν παλιές εκκλησίες.

Στην Ολλανδία το 50% των νεογέννητων είναι από οικογένειες Μουσουλμάνων και σε 15 χρόνια ο μισός πληθυσμός στην χώρα θα είναι μουσουλμάνοι.

Στην Ρωσία υπάρχουν 23 εκατομμύρια μουσουλμάνοι (1/5 του συνολικού πληθυσμού) και σε λίγα χρόνια το 40% του Ρωσικού στρατού θα είναι μουσουλμάνοι.

Στο Βέλγιο 25% του πληθυσμού και το 50% των νεογέννητων είναι μουσουλμάνοι. Το 20025 η μία στις τρεις οικογένειες θα είναι μουσουλμανική.

Στην Γερμανία το Ομοσπονδιακό Γραφείο Δημογράφησης ανακοίνωσε ότι, (με αυτούς στους ρυθμούς) το 2050 η Γερμανία θα είναι Ισλαμικό κράτος!

Ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι δήλωσε: «Υπάρχουν σημάδια ότι ο Αλλάχ θα χαρίσει τη νίκη στο Ισλάμ ΜΕΣΑ στην Ευρώπη. Χωρίς το σπαθί, χωρίς όπλα, χωρίς κατακτητικούς πολέμους. Δεν χρειάζονται κομάντος αυτοκτονίας. Τα πάνω από 50 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι στην Ευρώπη θα την μετατρέψουν σε μία μουσουλμανική Ήπειρο…»

Σήμερα υπάρχουν 52 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη.
Τα επόμενα 20 χρόνια ο αριθμός θα φτάσει τα 104 εκατομμύρια.

Στον Καναδά ο δείκτης γεννητικότητας είναι στο 1,6. Ο μουσουλμανισμός είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία. Μεταξύ 2001 και 2006 ο πληθυσμός στον Καναδά αυξήθηκε κατά 1,6. Από αυτό το ποσοστό το 1,2 ανήκει στους μουσουλμάνους

Στις ΗΠΑ το 1990 υπήρχαν 100.000 μουσουλμάνοι. Σήμερα υπάρχουν 9 εκατομμύρια. Σε συνέδριο 26 ισλαμικών οργανώσεων που έγινε πριν τρία χρόνια στο Σικάγο των ΗΠΑ, ειπώθηκε ότι μέσω προσηλυτισμού και άλλων μέσων πρέπει να προετοιμαστούμε για το γεγονός ότι σε 30 χρόνια, 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι θα βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Πρόσφατα, η Καθολική Εκκλησία ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων μόλις ξεπέρασε τον αριθμό των μελών της.
Ο κόσμος αλλάζει. Ας ξυπνήσουμε.

Δείτε το βίντεο(Απο Κόκκινο Ουρανό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω