Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010

ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ivashov: "Η τρομοκρατία ευνοεί την υποδούλωση των κρατών στα συμφέροντα της παγκόσμιας ολιγαρχίας".


Ο Ρώσος στρατηγός Λεονίντ Ιβάσωφ (Leonid Ivashov - Леонид Ивашов στα ρώσικα) ήταν αρχηγός των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων την 11η Σεπτέμβρη 2001. Σήμερα είναι ένας από τους σημαντικότερους Ρώσους πολιτικούς σχολιαστές και μέλος του ‘Axis for Peace’ («Άξονας για την Ειρήνη»), μίας διεθνούς αντικαπιταλιστικής πρωτοβουλίας.

Ο Ιβάσωφ υπήρξε από τους πρώτους που αμφισβήτησε την επίσημη αμερικανική εκδοχή για την 11η Σεπτεμβρίου, θεωρώντας τις επιθέσεις της 11/9 μια "στημένη επιχείρηση" για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης από την αγγλοσαξονική οικονομική ελίτ και την υποδούλωση των κρατών στα συμφέροντα της παγκόσμιας ολιγαρχίας...

 «Η ανάλυση της ουσίας της διαδικασίας της παγκοσμιοποίησης, όπως και τα πολιτικά και στρατιωτικά δόγματα των ΗΠΑ και άλλων συμμάχων τους, σε κάνουν να πειστείς ότι η τρομοκρατία ευνοεί την πραγματοποίηση του στόχου της παγκόσμιας κυριαρχίας και της υποδούλωσης των κρατών στα

συμφέροντα της παγκόσμιας ολιγαρχίας...

...Βασικός στόχος της νέας παγκόσμιας ελίτ είναι να γκρεμίσει κάθε φυσική, παραδοσιακή, ιστορική και πολιτισμική πραγματικότητα που συνδέεται με τις βάσεις του συστήματος των σχέσεων μεταξύ των κρατών, της οργάνωσης του ανθρώπινου πολιτισμού στα έθνη-κράτη, της εθνικής ταυτότητας...


Αν εξετάσουμε στο πλαίσιο αυτό τα γεγονότα της 11ης Σεπτέμβρη 2001 στις ΗΠΑ, καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα:

1. Η τρομοκρατική επίθεση κατά των Δίδυμων Πύργων άλλαξε τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας, γκρεμίζοντας ουσιαστικά τον κόσμο που προέκυψε από τις συμφωνίες της Γιάλτας και του Πότσδαμ. Η παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία και οι ΗΠΑ απέκτησαν ανεπίσημο το δικαίωμα να χρησιμοποιούν βία απέναντι σε οποιοδήποτε κράτος.

2. Έλυσε τα χέρια των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας και του Ισραήλ, επιτρέποντάς τους να προβούν σε ενέργειες κατά των άλλων χωρών, περιφρονώντας τους κανόνες του ΟΗΕ και τις διεθνείς συμφωνίες — ενέργειες που προκάλεσαν τη γιγάντωση της διεθνούς τρομοκρατίας.

3. Ο ρόλος του Συμβουλίου Ασφαλείας απαξιώνεται.

4. Χάρη στην προβοκάτσια της 11ης Σεπτέμβρη, οι ΗΠΑ ενίσχυσαν το μονοπώλιό τους στην πρόσβαση σε πλουτοπαραγωγικές πηγές σε κάθε μέρος του κόσμου.

Από την άλλη, η τρομοκρατία παρουσιάζεται σαν ένα δυναμικό εργαλείο αντίστασης κατά της παγκοσμιοποίησης, σαν ένα μέσον εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, ένα μέσον επίλυσης των διενέξεων μεταξύ των κρατών και των θρησκειών, αλλά και σαν εργαλείο οικονομικής και πολιτικής πάλης...

Οι εκρήξεις στο μετρό του Λονδίνου, οι ταραχές στο Παρίσι το 2005-2006 είναι τοπικές προβοκάτσιες που είχαν επιπτώσεις στην πολιτική και στην κοινή γνώμη της Μεγ. Βρετανίας και της Γαλλίας. Οι εκρήξεις στα σουνιτικά και τα σιιτικά τζαμιά στο Ιράκ δεν είναι Τίποτα άλλο από προβοκάτσιες οργανωμένες με βάση το δόγμα «διαίρει και βασίλευε».

Πρακτικά κάθε τρομοκρατική ενέργεια αποκρύπτει τις ισχυρές πολιτικές δυνάμεις, τις πολυεθνικές εταιρίες ή τις εγκληματικές οργανώσεις που έχουν σαφείς αντικειμενικούς στόχους.

Κατά την ανάπτυξη μιας επιχείρησης-προβοκάτσιας υπάρχουν πάντα 3 στοιχεία υποχρεωτικά: ο «σπόνσορας», ο οργανωτής και ο εκτελεστής.

Σε ό,τι αφορά την προβοκάτσια της 11/9, αντίθετα με την επικρατούσα αντίληψη, η Αλ -Κάιντα δεν μπορούσε να είναι ούτε ο σπόνσορας, ούτε ο οργανωτής, αφού δεν διέθετε επαρκή οικονομικά μέσα για να διατάξει μια επιχείρηση τέτοιας εμβέλειας.

Όλες οι επιχειρήσεις που έγιναν από την οργάνωση αυτή δεν είναι παρά τοπικές και αρκετά πρωτόγονες. Δεν διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό, ένα δίκτυο αρκετά ανεπτυγμένο στο έδαφος των ΗΠΑ για να επιχειρήσει να διεισδύσει σε δεκάδες δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες, ώστε να εξασφαλίσει τη λειτουργία των εναέριων μεταφορών και τη μυστικότητα του σχεδίου.

Η Αλ-Κάιντα δεν θα μπορούσε συνεπώς να ήταν ο οργανωτής αυτής της επιχείρησης. Οι άνθρωποι αυτοί όμως, θα μπορούσαν κάλλιστα να μετέχουν ως απλοί εκτελεστές αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης.


Κατά την άποψή μου, ο σπόνσορας αυτής της προβοκάτσιας θα μπορούσε να είναι η παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία, με αντικειμενικό σκοπό την επιβολή μια και καλή «της παγκόσμιας φασιστικής δικτατορίας των τραπεζών» (η έκφραση ανήκει στον Αμερικανό οικονομολόγο Lyndon LaRouche), την εξασφάλιση το ελέγχου των πετρελαϊκών κοιτασμάτων παγκοσμίως και την εδραίωση της παγκόσμιας κυριαρχίας για μεγάλο χρονικό διάστημα...»

(Από Κόκκινο Ουρανό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω