Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ - ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ;

AKΡΩΣ EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ HPV (Gardasil, Cervarix, κλπ)
OI ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗPV (cervavix, gardasil, κλπ) ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ BARRE-GUILLAIN, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, AΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΜΒΡΥΟΥ, ΟΞΕΙΑ ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ.
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.

Για όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα που μας χορηγούνται δεν γίνονται δοκιμές και έρευνες για τις παρενέργειες και την ασφάλειά τους από οργανισμούς που δεν έχουν συμφέροντα από την εμπορική εκμετάλλευση των φαρμακευτικών αυτών προϊόντων, όπως θα έπρεπε. Αντιθέτως, οι μόνοι φορείς που διενεργούν τις έρευνες και τις δοκιμές για την ασφάλεια των εμβολίων και όλων των φαρμακευτικών ουσιών είναι οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες που τα πατεντάρουν και τα εμπορεύονται σε όλον τον κόσμο. Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνουμε γιατί τα πορίσματα των ερευνών και των δοκιμών αυτών είναι διάτρητα.

Το θέμα αυτό δεν το θίγουν ευθέως πολλοί επιστήμονες, γιατροί και ερευνητές επειδή εξαρτώνται από τις φαρμακοβιομηχανίες. Μόνο έμμεσα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ίσως τέτοια εξάρτηση τολμούν να το θίξουν όπως στην τελευταία παράγραφο του τελευταίου δημοσιεύματος που σας παραπέμπω. Στην χώρα μας οι επίσημοι φορείς υγείας σε συνεργασία με τις φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής του εμβολίου κατά του HPV, κάνουν ενημέρωση και καμπάνια καθιέρωσης του εμβολιασμού αυτού σε κορίτσια από 12 χρονών έως νέες γυναίκες μέχρι 26 χρονών.

Επίσης στις ειδήσεις άκουσα ότι σκέπτονται να αντικαταστήσουν το τεστ Παπανικολάου με τεστ DNA και ταυτόχρονο εμβολιασμό κατά του HPV. Kάτι τέτοιο θα ήταν ολέθριο για την υγεία των κοριτσιών και των γυναικών της νέας γενιάς.


http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/01/merck-glaxosmithkline.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω