Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Το Σκάνδαλο της Παιδεραστίας του Βατικανού και οι Ιεράρχες της Εκκλησίας της ΚύπρουΤεράστιο σκάνδαλο σείει εκ θεμελίων τον Παπισμό εξαιτίας της σεξουαλικής κακοποίησης χιλιάδων παιδιών από κυκλώματα παιδόφιλων φραγκοπαπάδων με την πλήρη κάλυψη των επισκόπων τους.
Από αυτό το έγκλημα δεν εξαιρείται ούτε και ο ίδιος ο Πάπας. Ως Αρχιεπίσκοπος Μονάχου και αργότερα ως Καρδινάλιος για “την ορθότητα της πίστης” κουκούλωνε συστηματικά τα σκάνδαλα των φραγκοπαπάδων. Ας σημειωθεί μάλιστα ότι πολλά από τα θύματα ήταν κωφάλαλα και άλλα αθώα παιδάκια με διάφορες αναπηρίες!!!

Η ΚΥΠΡΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΣ
__________________

Ενώ τα ΜΜΕ, ανά την υφήλιο, οι Παπικοί πιστοί αλλά και κάθε άνθρωπος με στοιχειώδη αξιοπρέπεια ξεσηκώθηκαν και διαμαρτύρονται για τα απίστευτα αίσχη εναντίον των αθώων παιδικών ψυχών, στην Κύπρο επικρατεί οι Αρχιερείς της Κυπριακής Εκκλησίας και η Πολιτεία ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχθούν τον Πάπα Βένεδικτο ΙΣΤ΄το μέγα προστάτη των παιδεραστών φραγκοπαπάδων!!!
Ούτε ένας (επαναλαμβάνω ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!) Κύπριος ιεράρχης μέχρι στιγμής δεν έχει εγερθεί εκ του ύπνου της ουράνιας γαλήνης του για να ζητήσει πάραυτα και αμελλητί την ακύρωση της επίσκεψης του Πάπα.
Συνειδητοποιούν άραγε ότι η Εκκλησιαστική Ιστορία θα καταγράψει με τα πιο μελανά χρώματα τη στάση τους;
Συνειδητοποιούν την ευθύνη τους έναντι του Θεού;
Δεν υπάρχει ούτε ένας αρχιερέας της Εκκλησίας της Κύπρου που να έχει τη στοιχειώδη ανθρωπιά να πει ότι ο Πάπας είναι persona non grata “στην νήσο των Αγίων και των ηρώων”;

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ
_________________

Απευθυνόμασε σε όλους ανεξαίρετα τους αρχιερείς της Κύπρου!
Και στους υπέρμαχους των εθνικών δικαίων της Κύπρου.
Και σε αυτούς που κατοικοεδρεύουν στο θείο γνόφο.
Και σε όσους έχουν δυσκολία να μιλήσουν επειδή τη μίτρα την ημέρα της χειροτονίας τους τη φόρεσαν στο στόμα αντί στο κεφάλι.
Και στους εκπρόσωπους της “Κυπριακής Ορθοδοξίας”.
Και στους Ηρακλείς του Οικουμενικού Θρόνου.
Ακόμη και στους συνειδητούς Οικουμενιστές.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;
______________________

Είστε όλοι απολύτως ομόφωνοι στην προώθηση αυτού του εγκλήματος, που προσβάλλει, όχι μόνον την αλήθεια του Ευαγγελίου, αλλά ακόμη και την πιο στοιχειώδη ανθρωπιά;
Γιατί θέλετε να φέρετε τον Πάπα στην Κύπρο;
Για να καταπατήσετε τους κανόνες της Εκκλησίας που απαγορεύουν τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς;

Για να εμπεδώσετε το “λαικό Οικουμενισμό”
Για να χαντακώσει το εθνικό μας θέμα με το καταρρακωμένο κύρος του αφού αποδεδειγμένα στη συνείδηση της ανθρωπότητας υπήρξε προστάτης των παιδόφιλων φραγκοπαπάδων για δεκαετίες;

Ή μήπως για να “ευλογήσει” με την κουστωδία του τα παιδιά μας όπως “ευλόγησε” και τα δικά του αθώα και ανυπεράσπιστα παιδιά;
Ούτε ένας Κύπριος Ιεράρχης δεν θα μιλήσει για το θέμα;
Κανείς δεν θα ζητήσει ακύρωση της επίσκεψης του Πάπα μια επίσκεψη που έτσι και αλλιώς δεν έπρεπε ποτέ να είχε απευθυνθεί στον αιρεσιάρχη της Ρώμης;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
 
Σχόλιο μας:
Γράφει πολύ σωστά ο κ. Τελεβάντος με απογοήτευση: "Ούτε ένας (επαναλαμβάνω ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!) Κύπριος ιεράρχης μέχρι στιγμής δεν έχει εγερθεί εκ του ύπνου της ουράνιας γαλήνης του για να ζητήσει πάραυτα και αμελλητί την ακύρωση της επίσκεψης του Πάπα".
 Μα τί άλλο περιμένει από τον Νεοημερολογιτισμό - Οικουμενισμό;
Αφού γι΄αυτό άλλαξαν και το Πατρώο εκκλησιαστικό ημερολόγιο οι Μασωνοδεσποτάδες, για να διευκολύνουν την ένωση με τους αιρετικούς!
Ο Πάπας ήρθε και στην Αθήνα, ήρθε και στην Κων/πολη, στα Ιεροσόλυμα και θα ρθεί, όπως είναι προγραμματισμένο, και στην Κύπρο.
Αν τον δείτε και στο Άγιο Όρος μην παραξενευτείτε, ούτως ει άλλως πήρε από καιρό ό,τι ήθελε, με την υλοποίηση το 1924 και μετά, της περιφήμου αιρετικής Εγκυκλίου του 1920.  
 
 
 

1 σχόλιο:

  1. Ποιό Ποιμνιο, ποιο Ποιμνιο μπορει να ενεργοποιηθη και να αντισταθη στους ΝεοΟρθοδοξους-Οικουμενιστας Νεοημερολογιτας, Αρχιερεις της Πατεριτσας και των μεγαλων λογων χωρις ουσια, ποιο;;; αυτο το ανυπαρκτο!! ακομα και το Πατριον Εορτολογιο επηρεασαν σημερα, εμολυναν τα αγια δισκοποτηρα του με την επικοινωνια μεσω, Θειας κοινωνιας που τους διδετε κακως απο τους Παλαιοημερολογιτας πατερας, που θελω να πιστευω οτι τους ξεφευγει η κατασταση!!!Εβαλαν επανω στα ψαλτηρια μας τους Νεοημερολογιτας Ψαλτας, δηθεν λογω τοπικων χορωδιων απο δημοτικας μεικτας χορωδιας, νεου και Παλαιου Εορτολογιου και παει λεγοντας. Ποιο ποιμνιο θα τολμηση, ποιο ποιμνιο θα αντισταθη!! να σωσει την Παλαιφατο Ιερα Μονη του Εσφιγμενου απο τα Νυχια τους, τα γαμψα, ΠΟΙΟ ΠΟΙΟ.
    Της Αγιας αναληψεως μας, ερχετε παραταχθητε να βροντοφωναξουμε ολοι, κατω τα χερια απο την ιερα Μονη Εσφιγμενου, ΚΑΤΩ.
    Χριστος Ανεστη, Χριστος, Ανεστη, Χριστος Ανεστη.
    Άγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω