Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η υποδόρια εμφύτευση RFID microchip δεν είναι τόσο μακρυά όσο φαντάζεστε!

Βέβαια τα εμφυτεύσιμα microchip που φαίνονται στα πιο κάτω video ανήκουν στην προηγούμενη γενιά των συστημάτων παρακολούθησης και ελέγχου της ελευθερίας του ατόμου .

Η σημερινή τεχνολογία, είτε χρησιμοποιώντας απείρως μικρότερα microchips, είτε δια του υποδόριου βιο-χαράγματος, με εξελιγμένες συσκευές laser και χρήση της νανοβιοτεχνολογίας, ", έχει υπεραπλουστεύσει την όλη διαδικασία.

Αφορμή για την παρούσα ανάρτηση ήταν το e-mail της φίλης Χριστίνας, με το οποίο μας ενημέρωσε για την ύπαρξη ενός διαφημιστικού spot της Healthlink στο οποίο προβάλλονται τα πλεονεκτήματα της εμφύτευσης του RFID microchip σε άτομα τα οποία θέλουμε να παρακολουθούμε που βρίσκονται αναπάσα στιγμή ,να καταγράφεται αυτόματα το ιατρικό τους ιστορικό κλπ.

Με το ίδιο σκεπτικό σύντομα η Ελληνική κυβέρνηση θα μας προβάλλει διαφημιστικά spots στα οποία θα παρουσιάζει με την κατάλληλη σκηνοθεσία τα οφέλη και τα προτερήματα της χρήσης της "Κάρτας του Πολίτη" στην οποία όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, θα αποτυπώνονται τα ΠΑΝΤΑ .

Φυσικά το δικό της microchip , θα είναι πολύ πιο σύγρονο και λειτουργικό απο αυτά που θα δείτε στα videos, ώστε να μπορεί να "συνεργάζετα" άψογα με όλα τα παγκόσμια ,επίγεια και δορυφορικά, συστήματα παρακολούθησης ,ελέγχου , καταγραφής και επεξεργασίας πληροφοριών και δεδομένων.

Εννοείται ότι η "Κάρτα του Πολίτη" με το ενσωματωμένο microchip, θα είναι ένα σύντομο μεταβατικό στάδιο "εξοικείωσης" με την τεχνολογία και την φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" του "Μεγάλου Αδελφού",διότι μετά απο αυτήν θα εφαρμοστεί η εμφύτευση του microchip ή το υποδόριο "βιο-χάραγμα"στο χέρι ή στο μέτωπο .

από ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω