Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ HELEN THOMAS ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Η διάσημη Αμερικανίδα συγγραφέας και βετεράνος δημοσιογράφος Helen Thomas, επαναλαμβάνει, ότι οι "Σιωνιστές" ελέγχουν πλήρως την Αμερικανική εξωτερική πολιτική και τους δημόσιους κρατικούς θεσμούς. Η Thomas, μια πρώην δημοσιογράφος, που ήταν διαπιστευμένη στον Λευκό Οίκο, δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν μπορεί ποτέ να προσάπτει κατηγορίες κατά των ΗΠΑ, γιατί Σιωνιστές έχουν τον πλήρη έλεγχο της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής καθώς και των κυρίαρχων οργάνων της.
"Μπορώ να επιπλήξω έναν οποιονδήποτε Πρόεδρο των ΗΠΑ στο βιβλίο μου, αλλά δεν μπορώ να αγγίξω το Ισραήλ, το οποίο έχει μετατρέψει σε εβραϊκό μονόδρόμο τη Δυτική Όχθη", είπε η Τόμας.
Η 90χρονη εθνική αρθρογράφος είπε ότι «ο Λευκός Οίκος, το Κογκρέσο, η Wall Street και το Χόλιγουντ ανήκουν ολοκληρωτικά στους Σιωνιστές. Είναι ιδιοκτησία τους και κατά τη γνώμη μου δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης αυτής της πραγματικότητας».
Η Τόμας είπε επίσης, ότι στέκεται (επιμένει) στα σχόλια που έκανε σχετικά με το Ισραήλ στις αρχές του έτους, για τα οποία δέχθηκε επιθετικές επικρίσεις από την τοπική εβραϊκή κοινότητα.
Η Thomas είχε πει τότε, ότι οι Ισραηλινοί πρέπει να φύγουν από την Παλαιστίνη και να επιστρέψουν στα σπίτια τους, στις χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ.
Σε συνέντευξή της, η Thomas επανέλαβε, ότι οι επικρίσεις της για το Ισραήλ, ήταν ο λόγος που εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί από την Hearst και (άλλες) εφημερίδες και να εξοστρακιστεί από τον Λευκό Οίκο.
Η πολύχρονη ανταποκριτής του Λευκού Οίκου, η οποία μεγάλωσε στο Ντητρόιτ, είναι κόρη Λιβανέζων μεταναστών, και βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο Dearborn, για ένα σεμινάριο, με θέμα την αντι-αραβική προκατάληψη.
Οι Εβραϊκές οργανώσεις έχουν αποκαλέσει την Thomas άδικη και φανατική για προηγούμενες παρατηρήσεις της κατά του Ισραήλ. Της επιτέθηκαν επίσης, για τις παρατηρήσεις της, της Πέμπτης (προχθές).

ΠΗΓΗ: REBEL NEWS
από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω