Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ

Για να μην πω πολλά και δεν κάθονται οι πολλοί να τα διαβάσουν, οι οδηγίες του ΔΝΤ με τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων, σχολείων κτλ, για περικοπές εξόδων, θέλουν να επιφέρουν τις εξής εξελίξεις:
1) Η ζωή στην ύπαιθρο θα γίνει αφόρητη.
2) Οι πάντες θα μετακομίσουν στις πόλεις που θα μετατραπούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
3) Στις πόλεις οι πάντες θα ελέγχονται εύκολα και άμεσα αριθμοποιημένοι με την κάρτα του πολίτη που θα την παίρνουν ΑΚΌΜΗ και τα ανήλικα.
4) Οι ασχολούμενοι με την γεωργική παραγωγή και την κτηνοτροφία θα λιγοστέψουν και στο τέλος θα τρώμε μόνο κρεατόμαζες και έτοιμα μεταλλαγμένα , που θα έρχονται συσκευασμένα, από βιομηχανίες μεταλλαγμένων τροφίμων και θα τα αγοράζουμε μόνο από τα σούπερ μάρκετ.
5) Οι ιδιοκαλλιέργειες, δηλαδή οι καλλιέργειες για ιδία χρήση, σύντομα θα απαγορευθούν μαζί με τα βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής.
6) Όλες οι ιδιωτικές εταιρείες αλλά και οι αγροτικές επιχειρήσεις θα κλείσουν, επειδή το κράτος δεν πληρώνει τα χρήματα που τους χρωστά από την επιστροφή ΦΠΑ.
Οδηγούμαστε σε μέγα σκότος. Αυτά που κορόϊδευαν κάποιοι γραφικοί που δεν πιστεύουν ούτε σε ιερά ούτε σε όσια, ακόμη και με τις προφητείες για τον επερχόμενο πόλεμο Ιαπωνίας Ρωσίας, έρχονται με ταχύτητα πλέον.

Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2011/02/blog-post_1035.html#ixzz1Dg79JhHi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω