Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Η αλήθεια πίσω από το Facebook

Η αλήθεια πίσω από το Facebook
(Δημοσιεύθηκε από το  SecNews )

Δεν είναι λίγα τα σενάρια που φτάνουν κατά καιρούς στα αυτιά μας για το ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του Facebook, ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτό και ποιος είναι ο πραγματικός διαχειριστής του.

Στο σημερινό διαδικτυακό κόσμο, δισεκατομμύρια άνθρωποι ...χρησιμοποιούν τον παγκόσμιο ιστό για την εργασία τους, την επικοινωνία τους και φυσικά την ψυχαγωγία τους.
Όπως είχε προβλέψει ο George Orwell, η εποχή του “Μεγάλου Αδερφού” είναι πλέον πραγματικότητα και εμείς έχουμε μάθει να ζούμε σε αυτή.
Σε καθημερινή βάση κάμερες φωτογραφίζουν τα πρόσωπα μας σε supermarket, σε τράπεζες, στην εργασία μας ακόμη και στο δρόμο, μεταφέροντας δεδομένα και προσωπικά μας στοιχεία σε βάσεις άγνωστες προς εμάς.
Οι παγκόσμιες μυστικές υπηρεσίες από την άλλη, “σκανάρουν” και αποθηκεύουν μηνύματα που περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και δημιουργούν ή ενημερώνουν τις δικές τους βάσεις.
Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο το Facebook σχετίζεται με την CIA και την αμερικανική κυβέρνηση και αν πρόκειται για ακόμη ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή για την πραγματικότητα.
Η δημοφιλέστερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, διαθέτει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών που κάθε μυστική υπηρεσία πληροφοριών θα ζήλευε. Πέρα από τον εξωπραγματικό αριθμό των 500 και πάνω εκατομμυρίων χρηστών (περίπου το 1/12 του παγκόσμιου πληθυσμού!), μιλάμε για εκατομμύρια ονόματα πολιτών, διευθύνσεις, φίλους, δραστηριότητες, λεπτομέρειες για τις ζωές τους ακόμη και προσωπικά τηλέφωνα και e-mail.
Επίσης το Facebook έχει τη δυνατότητα να συλλέγει πληροφορίες για την προσωπική ζωή πολιτών από άλλες πηγές όπως εφημερίδες, blogs, υπηρεσίες chat και από πολλές ακόμη πηγές διαθέσιμες στον παγκόσμιο ιστό.
Μετά τη δημιουργία του Facebook από τον σπουδαστή του Harvard Mark Zuckerberg τον Φεβρουάριο του 2004, αρκετοί επενδυτές βρήκαν καταπληκτική την ιδέα του νεαρού Zuckenberg στην οποία θέλησαν να επενδύσουν. Ο πρώτος από αυτούς που έδειξαν ενδιαφέρον για την άνοδο του Facebook ήταν ο Peter Thiel, ιδρυτής και CEO του Paypal με στενές σχέσεις με τη CIA, ο οποίος επένδυσε 500 χιλιάδες δολάρια για την ενίσχυση του Facebook.
Φυσικά αρκετοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι όλα αυτά είναι τυχαίες συγκυρίες κατηγορώντας πολλούς από όσους συζητούν τέτοιου είδους αναπόδεικτα σενάρια ως συνομωσιολόγους. Βέβαια, όπως μας είχαν προειδοποιήσει οι πράκτορες Mulder και Scully, “Η αλήθεια βρίσκεται κάπου εκεί έξω”… το ζήτημα είναι να την ανακαλύψουμε.


Facebook η κρυμμένη πτυχή της DARPA
Η ιστοσελίδα http://miastala.com/s/archives/17470 δεν  επιτρέπει  παρά μόνο την αναδημοσίευση  μέρους των δημοσιευμένων  άρθρων  της  και μάλιστα μέχρι  150 (!!!) λέξεις  και αναφορά  με link  σε αυτά .Εμείς  δεν θα τους χαλάσουμε  το χατήρι   και θα αναδημοσιεύσουμε  ένα τμήμα  μόνο απο το ενδιαφέρον  άρθρο τους, όχι  γιατί  "φοβόμαστε" μήν τυχόν και μας μηνύσουν (υπάρχουν εξ άλλου πολλοί που το επιθυμούν),  αλλά διότι  θεωρούμε  ότι εφ΄όσον είναι δικό τους (όπως λένε) "πόνημα",  έχουν δικαίωμα να το μοιράζουν  όπως θέλουν και όπου θέλουν.
Σας συστήνουμε να  συνεχίσετε την ανάγνωση του  άρθρου  στον προαναφερθέντα ιστότοπο , χωρίς όμως να σημαίνει αυτό  ότι μπορούμε να πούμε  το ίδιο για τα υπόλοιπα άρθρα  του αλαζονικού αυτού site.
==============================================
Το Facebook δεν είναι «το πραγματικό αντικείμενο», είναι απλώς ένα τεστ.
Σκοπός του δεν είναι να φακελώσει κάθε φοιτητή στην Αμερική και αλλού.
Είναι ένα τεστ του πώς να αναπτύξουν το κατάλληλο λογισμικό ώστε να συγκεντρώνουν πληροφορίες για τους ανθρώπους στα δίκτυα και πως να κάνουν αναλύσεις για να βγάλουν τις πληροφορίες από τον θόρυβο. Οι άνθρωποι που παρακολουθούν το Facebook δεν τους ενδιαφέρει εάν ο Νίκος ζητήσει από την Γιάννα να βγούνε ραντεβού. Αυτό που τους απασχολεί είναι να μπορούν να ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ επακριβώς ποιος θα Ζητήσει ραντεβού από ποιον !!! Έτσι προσπαθούν να αναπτύξουν αλγορίθμους οι οποίοι να κάνουν αυτόματες προβλέψεις, και να δουν τι θα γίνει. ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ.!
================================================
Ενημερώνουμε την "ανωτάτη  διοίκηση " του "mia stala" πως  αναδημοσιεύσαμε  108  λέξεις  (μετρήσαμε και τα άρθρα όχι όμως τα κόματα και τις τελείες) δηλαδή   42  λιγώτερες  απο το ...όριό τους .Για όσους  θέλουν να διαβάσουν το υπόλοιπο άρθρο (χωρίς περιορισμό λέξεων  στην ανάγνωση)   μπορούν να επισκεφθούν  τον ιστότοπο στην διεύθυνση http://miastala.com/s/archives/17470

("..."Η CIA έχει ανάγκη τη βοήθεια πρωτοποριακών τεχνολογικών εταιριών ώστε να μπορούν να συμβαδίζουν με τους ρυθμούς της καινοτομίας στα συγκεκριμένα μέσα. Πιθανόν οι καταλληλότεροι γι αυτή τη δουλειά να μην είναι οι αναλυτές της κατασκοπευτικής κοινότητας αφού τα κοινωνικά δίκτυα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Χρειάζονται βοήθεια για να παρακολουθούν τους νέους ανά τον κόσμο καθώς μετακινούνται από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη" δηλώνει ο Lewis Shepherd, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της διεύθυνσης τεχνολογίας της Υπηρεσίας Πληροφορίων των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων (DIA). ..."

Αν πάλι  βαριέστε να διαβάσετε  δείτε το παρακάτω Video και ίσως επανεξετάσετε  (όπως και εμείς)  τις απόψεις  για τις σελίδες "κοινωνικής δικτύωσης".Μπορεί  να  δείτε όπως και εμείς ότι εκτός απο το "τυρί"  (κοινωνική δικτύωση)  υπάρχει και η "φάκα" των μυστικών  υπηρεσιών   και κάθε είδους   πραιτωριανών της Νέας  Τάξης Πραγμάτων.

Το Video πρέρχεται απο το .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω