Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εισηγητής της παγκόσμιας διακυβέρνησης ή “ παγκοσμίου Κυβερνητικής”Γιά μία ἀκόμη φορά ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης θά βρεθεῖ ἀνάμεσα στούς ἰσχυρούς τῆς γῆς καί τῆς διεθνοῦς παγκόσμιας ἐξουσίας πού κυβερνᾶ τόν κόσμο μέ τά γνωστά, βεβαίως, ἀποτελέσματα.
Θά εἶναι μάλιστα εἰσηγητής τοῦ θέματος “ Ἡ Εὐρώπη ὡς ἐργαστήριον διά τήν παγκόσμιον Κυβερνητικήν”.
Ἐνδιαφέρουσα, βεβαίως, εἶναι ἡ ἑρμηνεία πού δίδεται ἀπό τόν Οἰκουμενικό Πατριάρχη στόν ὅρο “ παγκόσμιο Κυβερνητική” πού χρησιμοποιεῖ στόν τίτλο τῆς εἰσηγήσεώς του. Ἡ ἀπορία εἶναι εὔλογη γιά τόν λόγο ὅτι οἱ διοργανωτές καί συμμετέχοντες τῆς Διασκέψεως εἶναι ὅλοι αὐτοί πού ἐργάζονται γιά τήν “ παγκόσμια διακυβέρνηση”
Τό ἐπίσημο πρόγραμμα τῆς διασκέψεως, ἄλλωστε, ἔχει ὡς τίτλο τῆς εἰσηγήσεως τοῦ Πατριάρχη “Europe as a laboratory for global governance” Bartholomew 1st, Ecumenical Patriarch of Constantinople; καί εἶναι δεδομένο ὅτι global governance σημαίνει παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ἡ πλήρης εἴδηση ἀπό τό http://fanarion.blogspot.com/ ἔχει ὡς ἐξῆς:
Σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς για την πρωτεύουσα της Αυστρίας Βιέννη, προκειμένου να μετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη «World Policy Conference», ύστερα από πρόσκληση του Γαλλικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (I.F.R.I.).
Ο Πατριάρχης θα απευθύνει ομιλία προς τους συνέδρους με θέμα «Η Ευρώπη ως εργαστήριον διά την παγκόσμιον Κυβερνητικήν».
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνοδεύουν ο Μέγας Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας και ο Τριτεύων Θεόδωρος.
Στη διεθνή διάσκεψη, στα παλιά ανάκτορα του Χόφμπουργκ, αναμένονται 150 συμμετέχοντες, ανάμεσά τους κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες και 300 προσκεκλημένοι, που θα συζητήσουν θέματα που αποτελούν τις επίκαιρες προκλήσεις για τις πολιτικές ηγεσίες του κόσμου, από τη λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη» μέχρι την Κατάσταση στην Ευρώπη και τις αλλαγές στην Αφρική, ή το Μέλλον των «G8» και «G20».
Πέραν του Οικουμενικού Πατριάρχη, στους κορυφαίους συμμετέχοντες της Διάσκεψης συγκαταλέγονται -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, οι Πρόεδροι της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ, Σλοβενίας Ντανίλο Τιουρκ και Σερβίας Μπόρις Τάντιτς, όπως και ο πρώην γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα, για τους οποίους, ο ομοσπονδιακός Πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ, θα παραθέσει επίσημο γεύμα.
Η προηγούμενη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αυστρία είχε πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2007 και στην πενθήμερη διάρκειά της ο ίδιος είχε σειρά συναντήσεων με την αυστριακή πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ενώ του είχε απονεμηθεί το «Διεθνές Βραβείο Καρδιναλίου Κένιγκ».
Ως επίσημος προσκεκλημένος του τότε καγκελάριου της Αυστρίας Βόλφγκανγκ Σιούσελ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε πάρει μέρος και ήταν κεντρικός ομιλητής στη Διεθνή Διαθρησκειακή Διάσκεψη με τίτλο «Το Ισλάμ σε έναν πλουραλιστικό κόσμο» που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη το Νοέμβριο του 2005.
Κορυφαία παρουσία του κ. Βαρθολομαίου στην Αυστρία, υπήρξε η εκεί επίσημη επίσκεψή του τον Ιούνιο του 2004, που ήταν και η πρώτη στην ιστορία, επίσκεψη στη χώρα αυτή, ενός προκαθήμενου της Ορθοδοξίας και στη διάρκειά της, σύσσωμες αυστριακή πολιτειακή, θρησκευτική και πνευματική ηγεσία τον είχαν τιμήσει ως αρχηγό κράτους, με σειρά εκδηλώσεων προς τιμήν του και απονομές ανωτάτων πολιτειακών διακρίσεων.
Η επίσκεψη αυτή του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αυστρία είναι η πρώτη μετά την πρόσφατη χειροτονία, από τον ίδιο στο Φανάρι και την ενθρόνιση την περασμένη Κυριακή στη Βιέννη, του νέου Μητροπολίτη Αυστρίας-Έξαρχου Ουγγαρίας και Μεσευρώπης, Αρσένιου. Ο Πατριάρχης την Κυριακή θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία στον ιστορικό ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας στη Συνοικία των Ελλήνων στο κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας, όπου θα έχει και συνάντηση με μέλη της Ομογένειας στην Αυστρία.
synaxiromion.wordpress.com/

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο Πατριάρχης θα απευθύνει ομιλία προς τους συνέδρους "τῆς διεθνοῦς παγκόσμιας ἐξουσίας πού κυβερνᾶ τόν κόσμο" με θέμα «Η Ευρώπη ως εργαστήριον διά την παγκόσμιον Κυβερνητικήν».

ΚΧ :
Το θέμα της ομιλίας του οικουμενικού θα είναι, ως ανεγράφη, "η Ευρώπη ως εργαστήριον δια την παγκόσμιον κυβερνητικήν". Το τι θα τους πει, και θα μας πει, θα το μάθουμε. Πάντως ένα είναι βέβαιο, η Ευρώπη ως εργαστήριον τον απασχολεί. Όχι όμως και τα πειραματόζωα του ευρωπαϊκού εργαστηρίου. Αυτά δεν ξέρουμε ποια είναι και προφανώς, δεν θα ενδιαφέρουν και τον οικουμενικό. Ο οποίος θέλει την Ευρώπη - την εμπιστεύεται, όπως εμπιστεύεται τον θεό και όπως τον εμπιστεύονται (τον θεό) οι τραπεζίτες -, θέλει την Κυβερνητική, θέλει τον πάπα, τους Λουθηροκαλβίνους και όλους όσους εμπιστεύονται ανώτερες και πάσες άλλες δυνάμεις.
Όλα λοιπόν όμορφα, ωραία και "καλά λίαν". Όσο για τα πειραματόζωα του ευρωπαϊκού εργαστηρίου της παγκόσμιας Κυβερνητικής, αυτά ας τα αναζητήσουμε εκεί όπου τα πειράματα πέτυχαν απολύτως : Ιράκ, Αφγανιστάν, Σερβία, Λιβύη. Και έπονται άλλα. Πληρούν ήδη όλες τις επιστημονικές προδιαγραφές και σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα από το εκ Συρίας προερχόμενο guinea pig.
Τα εκ της Ευρώπης pigs έχουν κι αυτά τη σειρά τους. Πρώτη προτεραιότητα το εκ της Ελλάδος! Ανήκομεν εις την Δύσιν και "είναι ιδιάζουσα η περίπτωση" (με αυτό), όπως μας είπε ο Γάλλος πρόεδρος κ. Σαρκοζί ή κατ΄ άλλους Μερκοζί. Λαμπρά και εύγε στον οικουμενικό μας.

Ανώνυμος είπε...
Μάλλον παρα-εργαστήρι του εδρεύοντος εις ΗΠΑ κυρίου εργαστηρίου θα πρέπει να λογισθεί η εν πολλαίς αμαρτίαις γηράσασα ήπειρος.Θερμά συγχαρητήρια στον εκλεκτό συνάδελφο κο Χριστοδουλίδη για το τόσο ουσιαστικό του σχόλιο.
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

Από Ακτίνες

1 σχόλιο:

  1. Ανθέλληνες υπήρχαν πάντα στην ιστορία. Μισάνθρωποι επίσης. Είναι γραμμένο γιαυτούς: Είναι λύκοι, με δέρμα προβάτου. Συγχαρητήρια λοιπόν στον προκαθήμενο του (γήινου) θρόνου!! Τουλάχιστον απήντησε ξεκάθαρα στο ερώτημα αν τάσσεται με τον Θεό ή με τον Μαμμωνά, κάτι που πολλοί απο εμάς δεν έχουμε τολμήσει ακόμη, μια και η απάντηση έχει κ συνέπειες...(Άραγε εκείνος αυτό το γνωρίζει ή κάνει πως το αγνοεί;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω