Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Στην Αθήνα ο απεσταλμένος του "Καίσαρα" και δεδηλωμένος "Σιωνιστής" αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joseph Biden και Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ!!!


"Ενός κακού μύρια έπονται" 

Δεν μας έφτανε που έχουμε γίνει "κέντρο διερχομένων" των πάσης φύσεως "ελεγκτών" και φοροεισπρακτόρων,φτάνει αύριο στην Αθήνα και ο εκπρόσωπος του προς το παρόν "Καίσαρα" ,αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κ. Τζόν Μπάϊντεν.
Οπως γράφουν εδώ και μέρες πολλές αμερικανικές φυλλάδες, η επίσκεψη αυτή του αντιπροέδρου τους  στην Ελλάδα και την Τουρκία θεωρείται σημαντική αφού θα έχει ως κύριο στόχο την ...περαιτέρω ισχυροποίηση των σχέσεων των δύο αυτών χωρών με την "μαμά Αμερική", η οποία μαζί με την "διεθνή κοινότητα" -όπως όλα δείχνουν-  θα εφορμήσει  εναντίον του Ιράν κάνοντας ίσως πρώτα μια ... στάση στη Συρία.
Αφού λοιπόν  έβγαλαν απο τη μέση  το Αφγανιστάν και το Ιράκ  με απ΄ευθείας ...
"απελευθερωτικές"  επιδρομές  του τύπου  "Σοκ και δέος"  και  ενώ εξασφάλισαν  την  αμερικανοποίηση  των απελευθερωτικών κινημάτων   στην Αίγυπτο την Τυνησία  και τη Λιβύη, είναι πλέον πανέτοιμοι να  εφορμήσουν εναντίον   του  Ιράν  το οποίο  είναι  κατ΄αυτούς "αποσταθεροποιητικός παράγων  για την ειρήνη στην περιοχή" και ασφαλώς θεωρείται   κοινός ιδεολογικός αντίπαλος  απο τις  ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Είναι λοιπόν προφανές   ότι ο κ. Μπάϊντεν  δεν έρχεται  αύριο στον  τόπο μας  επειδή  ανησυχεί  το αφεντικό  του  για την πορεία  της πτωχευτικής μας διαδικασίας . Αυτό που  τους ανησυχεί  είναι ότι   η Ελλάδα  έτσι όπως  την κατάντησαν , μπορεί   να προμηθεύεται  πετρέλαιο μόνο απο το Ιράν , πράγμα  που  δημιουργεί  ρήγμα  στον  ευρωατλαντικό  κλοιό αποκλεισμού. Ενός αποκλεισμού  που  όπως και στην περίπτωση του Ιράκ  προηγήθηκε  της στρατιωτικής επέμβασης.
Αν δεν πέφτουμε έξω στις εκτιμήσεις μας , τότε  αυτό που θα ακούσει αύριο ο trilateral  πρωθυπουργεύων αρμοστής , θα είναι   η  ...υπόσχεση  του  κ. Μπάϊντεν  πως η  Αμερική  θα  σταθεί στο  πλευρό μας   ως παλαιά  φίλη και σύμμαχος  και πως δεν θα μας αφήσει τουλάχιστον    σε επίπεδο ενεργειακής  αυτάρκειας  να  επιστρέψουμε στον  μεσαίωνα ή να  περιμένουμε   πότε θα γεννήσει  "χρυσά αυγά" η κότα με το όνομα "Project Helios".

Φανταζόμαστε  πως  η  "ισχυροποίηση" των  δεσμών  φιλίας  της  "αντισιωνιστικής" Τουρκίας με το  φιλοεβραϊκό  πραιτώριο  της  Ουάσιγκτον  θα βασίζεται  σε παρόμοιες  υποσχέσεις και "ταξίματα".

Πάντως αυτό  που έχει  ενδιαφέρον, είναι  ότι ο κ. Μπάϊντεν  σε συνέντευξή του  στο  εβραϊκό κανάλι  shalom tv δήλωνε  απερίφραστα  πως:


"Υπάρχει ένας  αδιαμφισβήτητος δεσμός  μεταξύ πολιτισμού και θρησκείας, τον οποίο  οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν εντελώς ότι είναι μοναδικός και ...πώς να το πώ, τόσο δυνατός  με τους Εβραίους παγκοσμίως.Έλεγα  όταν ήμουν νέος Γερουσιαστής:"είμαι Σιωνιστής"!Δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής"
Οι παραπάνω δηλώσεις  δεν θα είχαν την ίδια  αξία  αν  δεν  ήταν  εμφανής   η  αμερικανο- ισραηλιτική   προετοιμασία για την   επίθεση   στο Ιράν  στην οποία  έχουν ήδη   αρχίσει και δηλώνουν  συμμετοχή  κάμποσες απο τις υπο πτώχευση  "ισχυρές" ευρωπαϊκές  χώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω