Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μπαρόζο κι οι άλλοι ηγέτες της ΕΕ δέχθηκαν επίσημα και πραγματοποίησαν συνδιάσκεψη με τους αρχηγούς των Ευρωπαϊκών μασωνικών στοών!!!

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δέχθηκαν τους αργηγούς των Ευρωπαϊκών Μασωνικών Στοών και πραγματοποίησαν συνδιάσκεψη μαζί τους για το μέλλον της Ευρώπης!...
Παρακολουθείστε σχετικό βίντεο υποδοχής τους
ΕΔΩ.
Στο τέλος της συνδιάσκεψης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μπαρόζο, προέβη σε δηλώσεις για την κοινή συνεργασία των μασωνικών στοών και της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ένα σχεδόν ανύπαρκτο ακροατήριο!... Παρακολουθείστε το ΕΔΩ.

Τι να πω τώρα. Δεν χρειάζεται καμμιά άλλη είδηση. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αφ' ενός εξοβελίσθηκε ο Χριστός και η χριστιανική θρησκεία από το Σύνταγμα της Ενωμένης Ευρώπης, δηλαδή από τη περιβόητη Συνθήκη της Λισσαβώνας, κι αφ'ετέρου εισάγεται υπογείως ο "έξω από δω" ως νέος "θεός" μέσω των μασωνικών στοών!!! Και μη χειρότερα... Κι όχι μόνο αυτό, εδώ βλέπουμε ότι οι Μπαρόζο, και λοιποί ηγέτες της ΕΕ συσκέπτονται από κοινού με τους αρχηγούς των μασωνικών στοών, "για το καλό μας".

Τι άλλο χρειάζεται να δουν τα μάτια μας για να καταλάβουμε πως όσο πιο γρήγορα φύγουμε από αυτό το οικοδόμημα της δολιότητας που λέγεται ΕΕ, τόσο το καλύτερο.

Δυστυχώς υπάρχουν και πολλοί που έχουν προσκυνήσει τον "έξω από δω" και στην Ελλάδα, αφού πήγε, λέει και ο αρχηγός της ελληνικής μασωναρίας στη διάσκεψη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ.

Η κανονική ονομασία των μασώνων είναι ελευθεροτέκτονες. Οι ελευθεροτέκτονες ή μασώνοι στο ευρύ κοινό υποστηρίζουν ότι είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την παγκόσμια ειρήνη. Η αλήθεια είναι όμως τελείως διαφορετική. Διαβάστε περί μασονισμού από την ορθόδοξη χριστιανική οπτική γωνία:
ΕΔΩ και ΕΔΩ

Η πυραμίδα είναι ένα από τα μασωνικά σύμβολα. Στις μέρες μας παρακολουθούμε την τάση να χρησιμοποιείτε ευρύτατα η πυραμίδα, ακόμα και στην αρχιτεκτονική. Στη φωτογραφία η πυραμίδα είναι στο Λούβρο.

Δείτε τα μασωνικά σύμβολα στην νεοδομηθείσα πρωτεύουσα του Καζακστάν, την Αστάνα
ΕΔΩ

http://www-voulgari.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω