Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - 26/6/12

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο: ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ:
 Σήμερα δημοσιεύθηκε η εξής είδηση που μας λέγει τα εξής:
«Ιεροδιάκονος Μονής του Αγίου Όρους συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Πρόκειται για 39χρονο, ο οποίος κατείχε παράνομα ένα αεροβόλο, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, πέντε γεμιστήρες αεροβόλου, τρεις αμπούλες πεπιεσμένου αερίου, 125 μολυβένια σφαιρίδια, πέντε κυνηγετικά φυσίγγια κι ένα ζεύγος χειροπέδες. Η σύλληψή του έγινε χθες το πρωί στην περιοχή της Πυλαίας, στο πάρκινγκ του εμπορικού καταστήματος, όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα παραπάνω αντικείμενα»

Εμείς ψάχνοντας να βρούμε ποιός ήταν ο εν λόγω μοναχός και που ανήκε, διαβάσαμε όλως τυχαίως την κάτωθι ανακοίνωση εκ της Γνησίας αδελφότητος της Μονής Εσφιγμένου (παλαιά αδελφότητα. Αληθεύει;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την είδηση ότι σήμερα το πρωί 39χρονος ιεροδιάκονος συνελήφθει στην Θεσσαλονίκη. Αφού μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο του, με πινακίδες που ανήκουν στην νέα αδελφότητα των Κατσουλιέρηδων, βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο, όπως τα Μ.Μ.Ε αληθώς δηλώνουν.

Η Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την διορισθείσα, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, νέα Ιερά Μονή Εσφιγμένου (Κατσουλιέρηδες). Επιπλέον ότι πρόκειται για αδελφότητα που, η Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου με τον καθηγούμενο της Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο έχει καταγγείλει επανειλημμένως, για εγκληματική δράση. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για τους ίδιους μοναχούς που επιτέθηκαν στο Ιστορικό Μοναστήρι μας χρόνια πριν με λοστούς και βαριές. Μας πήραν το όνομα, όλα τα περουσιακά στοιχεία μας που πια χρηματοδοτούν αυτή την εγκληματική δράση, με φυσική ανοχή και υποστήριξη του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Ευχαριστούμε τις αρχές που κατάσχεσαν τα όπλα μιας ακόμη πιθανής προβοκάτσιας εναντίον της Μονής μας, επίσης παρακαλούμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να συλλογιστεί με σύνεση που οδήγησε και τι αποτελέσματα έφερε η «βαφτίση» εν μια νυκτί πέντε μοναχών εκτός Αγίου Όρους σε Εσφιγμενίτες, πιστεύοντας η σκέψη αυτή … θα τον οδηγήσει στην επαναφορά της νομιμότητας υπέρ της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμενου.

Μας διώκουν, μας απαγορεύουν τα στοιχειώδη (τρόφιμα και φάρμακα) για επιβίωση, μας πήραν το όνομα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία και όμως με τις πράξεις μας δεν εκθέσαμε το περιβόλι της Παναγίας ακόμα και όταν αμυνθήκαμε απέναντι σε λοστούς, βαριές και ψεύτικες καταγγελίες που είχαν προαποφασίσει την φυσική εξόντωση μας.

Καρτερικά υπομείναμε ότι θα έρθει η ώρα που θα δικαιωνόταν η αλήθεια μας. Ο Μοναχισμός είναι αγάπη, προσευχή και μόνο θυσία προς Θεό και άνθρωπο, και όχι ευρωπαϊκά κονδύλια που χρηματοδοτούν offshore, βαριές, λοστούς και όπλα.

Ελπίζουμε στην επαναφορά της νομιμότητας στο Άγιο Όρος έστω και την ύστατη ώρα … τι περιμένει ακόμα το Φανάρι για να διώξει τους Ψευδοεσφιγμενίτες, να βάλουν οι Κατσουλιέρηδες εντός Αγίου Όρους και τάνκ;


Γραφείο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΙ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω