Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ(?) Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ(ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ) ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ


Ενα είναι σίγουρο ότι πραγματικά αυτή τη φορά ο “Γέροντας της Ορθοδοξίας” Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΕΓΡΑΨΕ :
“Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία / κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.”

 

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ?

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ή ΑΛΛΟΙ ??

H υπόθεση είναι καραστημένη. Οι λεπτομέρειες που διαρρέουν στα δυτικά ΜΜΕ μπάζουν νερά από παντού και αν είσαι και στην κατάλληλη διάθεση μπορεί να βάλεις τα γέλια. Μπορεί να βάλεις και τα κλάμματα, εξαρτάται από τη συνέχεια που θα έχουμε…

Όλα δείχνουν να είναι προκατασκευασμένα. Επτά (7) πτώματα ανασύρθηκαν από το λεωφορείο. Το ένα ήταν του Βούλγαρου οδηγού, τα άλλα έξι (6) ήταν Ισραηλινών τουριστών. Η μπόμπα είχε μπεί στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Αυτό το κυκλοφόρησαν οι αρχές της Βουλγαρίας αμέσως, προτού κάποιοι αρχίσουν να φτιάχνουν “σάλτσα” για το γιαχνί.
Χθές νωρίς το πρωί, όμως, κι ενώ τα πτώματα ήταν de facto 7, άρχισε να βγαίνει προς τα έξω ότι τελικά τα πτώματα ήταν οκτώ (8)! Γιατί συνέβη αυτό; Επειδή έπρεπε να προστεθεί στην ιστοριούλα ένας βομβιστής. Ο οποίος αρχικά ήταν ιρανός κι έγινε τούρκος μετά. Δεν έχει σημασία εχθροί του Ισραήλ είναι κι οι δυό και σφάζουν εβραίους.
Είτε οι δράστες είναι οι ίδιοι που προχώρησαν στην προπαγανδιστική εκμετάλευση είτε όχι, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι σαφές.
Οι εβραίοι, τόσο οι πολίτες του σιωνιστικού κράτους που ξεσηκώνονται από την αδικία στην κοινωνία τους, όσο και οι διαβιούντες σε Αμερική και Ευρώπη, πρέπει να συγκλονιστούν, να φοβηθούν θεωρώντας ότι κινδυνεύουν, για να είναι έτοιμοι για πόλεμο. Κάτι τέτοιο δε λένε ότι έγινε στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει ο “πόλεμος κατά της τρομοκρατίας” ??
Η συγκεκριμένη επίθεση στη Βουλγαρία θεωρείται “μικρή αιτία”, που όμως αρκεί για ν’ ανάψει ως σπίθα τις φλόγες του πολέμου, καθώς οι πάντες ετοιμάζονται να επιτεθούν στους πάντες: Δυτικοί κατά Ρώσων, Ιρανοί κατά Ισραήλ, Ισραήλ κατά Ιράν, Ιρανοί κατά Αράβων, Τουρκία εναντίον Συρίας κλπ. Τοσο που το Παρίσι διαρρέει ότι μπορεί να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ γιατί αργεί να προχωρήσει στο …παρασύνθημα.
Αλλωστε στο Ισραήλ κυκλοφορεί ότι ετοιμάζονται για μερική επιστράτευση, αφού κλήθηκαν ήδη κάποιες ειδικότητες…

Από Νεώτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω