Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Ω ...ΑΙΣΧΥΝΗ, ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΕΙ, ΟΜΙΛΩΝ ΠΕΡΙ ΑΙΣΧΥΝΗΣ;

 
Αναισχυντος, ναι, τελειως αναισχυντος, καταντησε ο εικονιζομενος δεσποτης της ΝΑΣΑ, και μελος της Αδελφοτητος του "ΣΩΤΗΡΟΣ", ο αποκαλουμενος ....Αισχυνης.
Καταντησε αναισχυντος, γιατι εχει πλεον το θρασος να βγαινει στα βρωμοκαναλα της εποχης μας και να διακηρυττει οτι για το εγκλημα των κανιβαλικων μεταμοσχευσεων, η Εκκλησια δεχεται, οτι δεχεται και αυτος ο ιδιος."Η αποψι μου ταυτιζεται με την αποψι της Εκκλησιας", ειπε.
"Κομματιαστε τους εαυτους σας και δωστε στους αλλους τα κομματιασμενα μελη σας", ειπε.
Δηλαδη, οπως ακριβως επραττε και ο Τζακ ο Αντεροβγαλτης.Τι να τους κανουμε, λοιπον, αυτους τους ψευτοαγιους με τα μεγαλα γενεια και την εγκληματικη καρδια, οταν ειναι πραγματι ψευτοαγιοι;
Οταν γινονται ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ, επειδη δεν ανοιξαν ποτε το Αγιο και Ιερο Πηδαλιο να μαθουν οτι η ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΣΙΑ ειναι πραξι ασυγχωρητη και εν τω νυν αιωνι και εν τω μελλοντι;
"Δεν τοξερα οτι ειναι κακο αυτο που εκανα", απαντησε στον Κανονικο και Νομιμο μητροπολιτη Αττικης και Μεγαριδος κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟ, τον οποιον επισκεφθηκε.
Τι ειπατε;

Και παραμενει ακομα μητροπολιτης και δεν παει να ....αυτοκτονηση; Αφου δεν εχει το θαρρος να παρη την ηρωϊκη αποφασι να υποβαλη την παραιτησι του και να μετανοιωση για το εγκλημα της Μοιχεπιβασιας, για να δειξη στον λαο οτι εχει εστω και το φιλοτιμο μιας στοιχειωδους αξιοπρεπειας, τοτε δεν μενει αλλο παρα να παρη την αποφασι να πεση στη θαλασσα που βρισκεται ακριβως διπλα απο το μητροπολιτικο του μεγαρο.Τι ζηταμε, αληθεια!Μα αυτο που ζηταμε, χαρακτηριζεται και ειναι ηρωϊκη πραξι, για εναν κληρικο, που ερχεται και ισχυριζεται δημοσια και γυμνη τη κεφαλη, οτι αυτο που δεχεται αυτος, για τις κατακομματιασμενες μεταμοσχευσεις, αυτο δεχεται και η Εκκλησια.Μα, η Εκκλησια επισημα, δεν μιλησε ακομα.
Μονο, αντιδρα και διαμαρτυρεται.Πως, λοιπον, αυτος ερχεται και ισχυριζεται δημοσια, οτι οσα πιστευει αυτος για τις μεταμοσχευσεις, τα πιστευει και η Εκκλησια;
Και ποιος ειναι, η Εκκλησια;
Αυτος ειναι η Εκκλησια, και καποιοι εστω και ευαριθμοι δεσποταδες, ειναι η Εκκλησια;
Ο λαος του Θεου, που στεναζει και αναστεναζει, πασχει και υποφερει, για ολα τα ζητηματα της Πιστεως και της Ευσεβειας, δεν ειναι Εκκλησια;
Και τι ειναι;Οι ειλωτες και οι μουζικοι των δεσποταδων;Για να γεμιζουν τα παγκαρια τους με τα αργυρια;
Και μονο γι αυτο;
Δεν εχει πλεον κανενα αλλο λογο μεσα στην Εκκλησια;
Τοτε πως ο πιστος λαος, αποκαλειται και εκθειαζεται απο το Ευαγγελιο και απο τας Συνοδους, ως η Συνειδησι της Εκκλησιας;
Κι ομως, οι σημερινοι δεσποταδες ειναι τοσο ξενοι απο τον λαο και τοσο περιφρονημενοι απο τον λαο, που τολμουν και μιλουν για Εκκλησια και εννοουν μονο την κακομουτσουνη αφεντια τους.

Και ο αναισχυντος ....Αισχυνης, που ακουγεται στο βιντεο να λεη οσα λεει και να εγκαυχαται ακομα και για τα ωμα και αποτροπαια εγκληματα των μεταμοσχευσεων, ουκ αισχυνεται, ομιλων περι Αισχυνης.
Οντως, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ!!!

Ο ιατρος κ. Κυπριανος Χριστοδουλιδης, δημοσιευσε τα παρακατω, κατω απο το αποκαλυπτικο βιντεο.
======================


Αφού ακούσετε το μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής να λέει " Η άποψή μου ταυτίζεται με την επίσημη άποψη της Εκκλησίας" (σημ. η Εκκλησία έχει άποψη και απόψεις, αν δεν το ξέρετε) τότε κάνετε καμιά προσευχή για το ποίμνιο αυτού του δεσπότη.


Η διδακτορική του διατριβή - δεν ξέρουμε αν έγινε προ ή μετά την κουρά του ως μοναχός - είχε θέμα την ηθική των μεταμοσχεύσεων και η ηθική των μεταμοσχεύσεων είναι το "αλλήλων μέλη", όπως και το "η εκκλησία δεν προτρέπει, δεν αποτρέπει, αλλά επιτρέπει τις μεταμοσχεύσεις".


Προφανώς, αυτά διδάχθηκε στα προτεσταντικά αμερικανικά πανεπιστήμια και ύστερα εκάρει μοναχός για να διαστρέφει την Καινή Διαθήκη (: "διό αποθέμενοι το ψεύδος αλήθειαν λαλείτε έκαστος μετά του πλησίον αυτού, ότι εσμέν αλλήλων μέλη", γράφει ο Απ. Παύλος) και την Εκκλησία.

Η οποία ουδέποτε μίλησε με τη γλώσσα αυτή την παραπλανητική, του "δεν προτρέπει, δεν αποτρέπει, αλλά επιτρέπει".

Όσο για το παράδειγμα που έφερε με τραυματισμούς από δίκυκλα και τα υπόλοιπα άσχετα που είπε, είναι δικαιολογημένος.

Στερείται ιατρικών γνώσεων και "έξεστι ασχημονείν".

Προσευχηθείτε για το ποίμνιο αυτού του μητροπολίτη και γενικότερα ζητήσετε την μεσιτεία της υπεραγίας Θεοτόκου για Φώτιση όλων αυτών, που διασκορπίζουν το λαό του αγίου Θεού και φαλκιδεύουν το Λόγο της Εκκλησίας.Παραλειπόμενο.
Προηγουμένως, ο μητροπολίτης έχει αναφερθεί στην τρομερή περιβαλλοντική καταστροφή (σημ. αυθαίρετα) που έχει επέλθη στην περιφέρεια της μητρόπολης, όπου και προΐσταται.

Ζήτησε από τους ακροατές (σημ. ήταν έφηβοι) να παρεμβαίνουν και να ζητούν, για παράδειγμα, να αποκαθιστούν οι τοπικές αρχές μνημεία-μνήμες του παρελθόντος.


Αλλά με το "ερείπιο", τον ασθενή που τώρα τον ονομάζουν "εγκεφαλικά νεκρό", δεν σκέφτηκε άλλο τίποτα εκτός από την ανακαίνιση (αποκατάσταση) ενός άλλου πάσχοντος.
Ο ασθενής ερείπιο είναι προτιμότερο να αποθνήσκει επί της χειρουργικής κλίνης μετά από το θαυμάσιο τεχνολογικό επίτευγμα των μεταμοσχεύσεων, της εντατικολογίας και του αναπνευστήρα.
Αυτά όμως όλα, όπως ο αναπνευστήρας, βρέθηκαν για να βοηθούν ασθενείς και όχι για να τους κρατούν στη ζωή προκειμένου να τους αφαιρεθούν τα όργανα.


"Έξεστι ασχημονείν" ο μητροπολίτης, ιατρικές γνώσεις δεν έχει.
Γνώσεις οικονομίας όμως έχει και αυτές του υπέδειξαν τρόπο και τρόπους, ώστε να αποσβεσθούν οι επενδύσεις στον τομέα της Υγείας.
 
Από Αποτείχιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω