Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

ΤΟ YOUTUBE AΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΩΣ " BIAIO"


Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ TO YouTube ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΗ "ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ" 
 
 

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ YouTube.  (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σιωνιστές, απέσυραν το βίντεο της σφαγής του χριστιανού μάρτυρα από κουκουλοφόρους μουσουλμάνους στην Τυνησία, προφασιζόμενοι ότι η βία του είναι αντίθετη με την πολιτική του YouTube

Βλέποντας την απήχηση που είχε το βίντεο, το οποίο αντί να φοβίσει τους Χριστιανούς, ενθάρρυνε το φρόνημά τους, κυρίως λόγω του θαυμαστού τρόπου με τον οποίο ο σύγχρονος αυτός μέγας μάρτυς του Χριστού υπέμεινε το μαρτύριο, άφοβος  χωρίς κάν να κινηθεί ενστικτωδώς, αλλά αδιαλείπτως προσευχόμενος, έσπευσαν να το αποσύρρουν!!!

Ιδού η πρόφαση για την απόσυρση "Αυτό το βίντεο απεσύρθη διότι το περιεχόμενό του παραβιάζει τους όρους υπηρεσιών του YouTube" 

 


Όταν μιλάμε για σιωνιστές το λέμε μετά λόγου γνώσεως. Το YouTube εδώ και 6 χρόνια ανήκει στην Google η οποία ελέγχεται από τον Αμερικανοεβραίο Larry Page και τον Ρωσοεβραίο Sergey Brin !!!

Και η πρόφαση τους της απόσυρσης λόγω βιαιότητος είναι γελοίο και κατάπτυστο ψεύδος και ιδού η απόδειξη:
Το παρακάτω βίντεο είναι από το λυντσάρισμα, την σφαγή  και εν τέλει την δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφι. Αυτό δηλαδή το βίντεο είναι σύμφωνο με τους όρους του YouTube;
Είναι ειρηνικό, κατάλληλο για παιδιά, διδακτικό και παιδαγωγικό;;

  

 

 

 
Δεν ντρέπεστε βρε ανέστιοι;

 
Προκειμένου να δείξετε στον κόσμο τί παθαίνει κάποιος όταν πάει κόντρα στα σχέδια των σιωνιστών (όπως ο Καντάφι) το βίντεο επιτρέπεται και προβάλλεται κι απ΄όλα τα μέσα προς παραδειγματισμόν.

Όταν όμως ένα βίντεο σαν αυτό της σφαγής του μάρτυρα γίνεται μπούμεραγκ και αντί να φοβίσει όπως σχεδιάζατε, γιγαντώνει το φρόνημα των Χριστιανών, το αποσύρρετε άρον-άρον, ως δήθεν βίαιο!
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΘΕΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ
ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ  ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ "ΠΥΡΗΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ!!!
 
 
(Σημείωση σελίδας "Ορθοδοξία η θάνατος" : ΚΑΗΚΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΣΕΒΑΣΤΟ  ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΡΚΟΥ  ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω