Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ... ΣΥΡΙΑ !! Α, ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

 


 
 
Όπως προέβλεπε το σενάριο, οι ευαίσθητοι όλου του κόσμου καταδίκασαν τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, την οποία έκαναν οι άνθρωποι των ΗΠΑ στην Συρία, και τα οποία προμηθεύτηκαν μέσω Τουρκίας.
Η «Μερκάλε» του Σεράγιεβο και νατοϊκή ωρολογιακή βόμβα που έπαιζε το ρόλο της «σερβικής βόμβας» είναι εδώ. Πράκτορες και προβοκάτορες στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Μαζί με τους αρχιρουφιάνους της «επικοινωνίας» τις ξανθιές των καναλιών και τα «ρουφιανάκια» της πολιτικής. Μαζί και ο Γίγας Κάρολος και ο ακόμα πιο γίγας Συνταγματολόγος που μίλησε για «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με την ρίψη χημικών από το καθεστώς Άσσαντ» όπως τον ενημέρωσαν από τα «Κεντρικά» χωρίς να υπάρχει καμία απόδειξη για το ποιος έριξε τα χημικά πράγμα που το ψάχνει ο ΟΗΕ.
Μόνο οι πνευματικά καθυστερημένοι, οι αδελφές-νυφίτσες, και οι πίθηκοι, δεν έχουν καταλάβει ότι οι σαλαφιστές-βαχαμπιστές της Αλ Κάϊντα που χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν οι φαμίλιες της Σαουντικής Αραβίας και του Κατάρ είναι οι ΗΠΑ και οι Αγγλία, δηλαδή η παγκόσμια τραπεζιτική Χούντα, με άλλο προσωπείο. Μέχρι και ένας δημοσιογράφος του συστήματος ο Ρόμπερτ Φισκ, έγραψε στην «Independent» ότι, «η Αμερική βρίσκεται στο πλευρό της Αλ Κάιντα», και ότι το «επίτευγμα για τον Ομπάμα, τον Κάμερον, τον Ολάντ» είναι ότι «θα πολεμήσουν μαζί με αυτούς που σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους την 11η Σεπτεμβρίου».
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ σαν τον Παλαιολόγο μίλησε σε συγκέντρωση αξιωματούχων, και είπε: «Από την έναρξη της κρίσης, εσείς το ξέρετε, περιμένουμε τη στιγμή που ο πραγματικός μας εχθρός θα αποκαλυφθεί. Γνωρίζω ότι το ηθικό σας είναι υψηλό και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επίθεση και να προασπίσετε την πατρίδα. Είναι μια ιστορική αναμέτρηση από την οποία θα βγούμε νικητές».

Η Ρωσία που αγωνίζεται μαζί με την Κίνα να σταματήσουν τα τέρατα δήλωσε ότι τo πλήγμα κατά της Συρίας, των Ομπάμα, Κάμερον, και Ολάντ , αποτελεί  κατάφορη πρόκληση των θεμελιωδών διατάξεων του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και επέμενε ότι είναι αναγκαίο να επιτραπεί στους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ, που διερευνούν τα πιθανά περιστατικά χρήσης χημικών όπλων στη Συρία, να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να κάνουν απολογισμό των πορισμάτων της διεξαχθείσας εργασίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Οι εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ θα φύγουν από τη Συρία το πρωί του Σαββάτου όπως ανακοίνωσε ο Μπαν Κι-Μουν, τον οποίο πιέζουν αφόρητα οι ΗΠΑ.

Το πυραυλικό χτύπημα των ΗΠΑ, σε συριακες στρατιωτικές εγκαταστάσεις , που θα είναι μια «προειδοποιητική βολή», για, «να λάβει η συριακή κυβέρνηση ένα αρκετά ισχυρό μήνυμα», μπορεί να γίνει μετά τη συζήτηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας, αφού το Λονδίνο , για λογαριασμό των «φιλάνθρωπων» είπε ότι θέλει να περιμένει την έρευνα του ΟΗΕ . Άλλωστε και ο Ομπάμα έδωσε μια αναβολή αφού , «δεν έχει λάβει ακόμα την απόφαση» .

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο δήλωσε ότι , οι ΗΠΑ σχεδιάζουν με ένα επικοινωνιακό σμπάρο να φάνε δυο τρυγόνια. Ταυτόχρονα με την εισβολή στη Συρία υπάρχουν σχέδια για τη δολοφονία του, για να επανέλθει η αμερικανική τάξη στη λατινική Αμερική.Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και με τον μακαρίτη τον Τσάβες εν όψει της επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράκ.

Σε ότι αφορά το «ελαδιστάν», οι ΗΠΑ, δεν ζητούν τώρα «διευκολύνσεις» για τις επιχειρήσεις στην Συρία. Τις έλαβαν ήδη από Σαμαρά και Αβραμόπουλο, όταν αυτοί επισκέφθηκαν την Ουάσιγκτον στις αρχές Αυγούστου. Το είπε και ο πρόεςδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. «Όταν πήγε ο κ. Αβραμόπουλος στην Αμερική, είπε στον Ομπάμα «κάνω ότι μου ζητήσεις». Το ίδιο είπε και ο κ. Σαμαράς. Και δεν πήρε μαζί του τον κ. Βενιζέλο για να κάνει μόνος του την συμφωνία».

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
http://deltio11.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8551.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω