Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ...


Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ...

Γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο είναι υποχείρια του βαθέως παγκοσμίου Σιωνισμού, όπου εδώ και δεκαετίες ανδρώνει πολίτικους μέσα από συγκεκριμένα πανεπιστημιακά κέντρα ανά την υφήλιο. Εκτός από την πλύση εγκέφαλου που κάνουν στους μελλοντικούς πολιτικούς κυβερνώντες, τους διδάσκουν και τον ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ. Ο λεγόμενος ξύλινος λόγος είναι μια γκάμα λέξεων (γύρω στις 150) που η έννοια τους, η ορολογία τους και η σημασία τους είναι γενικευμένη και αόριστη, ώστε ο ακροατής να αντιλαμβάνεται αυτό που θέλει να ΑΚΟΥΣΕΙ και όχι αυτό που προφέρεται πραγματικά. Οι λέξεις του ξύλινου λόγου διόλου τυχαίες δεν είναι, αλλά είναι μελετημένες από κοινωνικούς ψυχολόγους που αφουγκράζονται δεκαετίες τώρα την συμπεριφορά των λαών. Κάνεις πολίτικος δεν έκατσε να γράψει τον λόγο εκφώνησης του, όχι γιατί δεν μπορεί, αλλά γιατί δεν επιτρέπεται! Υπάρχουν ¨κέντρα¨ πίσω από τα μεγάλα κόμματα που γράφουν τους λόγους των μεγάλων (άν)ανδρων εβραιο-πολιτικάντηδων.

Υπάρχουν δυο φράσεις σύγχρονων πολιτικών βδελυγμάτων που θα μείνουν στην σύγχρονη ιστορία για την εφαρμογη του ΞΥΛΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ τους:

1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….

2. ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ….

Την πρώτη την είπε ο Εβραιο-πολωνός, ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ η κατά άλλους ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ξεστόμισε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ…. « λεφτά υπάρχουν» και έτρεξε ο ελληνικός λαός να τον εκλέξει για να τους δώσει τα λεφτά. Παρέλειψε ο Τζέφρυ να πει και την συνεχεία της πρότασης, ότι ναι μεν λεφτά υπάρχουν, αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Τα λεφτά ήταν από τότε προορισμένα για τις τράπεζες, τους μεγαλο- επιχειρηματίες, τους καναλάρχες, τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς και ασφαλώς για κάτι κοπρανο-παραγωγούς σαν τον αδελφό του, ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που δηλώνει άνεργος και ποντάριζε υπέρ της ελληνικής χρεωκοπίας, βγάζοντας δις δολάρια σε βάρος του Έλληνα πολίτη που αυτοκτονεί καθημερινά, ενώ ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός της χώρας.

Πρόταση δεύτερη….ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ! Ειπώθηκε και αυτή προεκλογικά από τον ΜΠΕΝ ΧΕΙΡΑΜ ή κατά άλλους ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. Και αυτός απέκρυψε την συνέχεια της πρότασης, ότι ναι μεν βγαίνουμε στις αγορές, αλλά όχι για να αγοράσουμε, αλλά για ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.Κατά τα αλλά δίκιο είχαν και οι δυο διότι…. και λεφτά υπάρχουν και βγήκαμε στις αγορές. Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ τους, δούλεψε μια χαρά, έταξαν λεφτά και αγορές και ο έλληνας για άλλη μια φορά έπεσε στην παγίδα. Απορίας άξιον είναι, τελικά πόσες φορές πρέπει να την πατήσει ο Έλληνας για να καταλάβει ότι όποιος ανακατεύει την σωτηρία της Ελλάδος με χρήματα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Υ.Γ.: ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΟΤΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ.

Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

http://kyklwpas.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8865.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω