Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΟΥΔΕΣ! ΠΛΟΥΤΙΖOYN ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ


ΙΟΥΔΕΣ! ΠΛΟΥΤΙΖOYN ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

172 εκατομμύρια δολάρια έβαλε στην τσέπη το περιβάλλον του πατριάρχη… Τα χρήματα αυτά προέρχονται από τις μίζες πωλήσεων εδαφών που ανήκουν στο ελληνορθόδοξο πατριαρχείο και είναι η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Όσο πουλάει γη ο Θεόφιλος στους εβραίους τόσο οι εβραίοι χτίζουν εποικισμούς και κερδίζουν όλο και πιο πολύ έδαφος από την Παλαιστίνη.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
Χωρίς να ρωτάει κανέναν συνεχίζει την δράση του ανενόχλητος εφαρμόζοντας το σχέδιο ξεπουλήματος της ελληνορθόδοξης γης με καθοδήγηση του μουσουλμάνου με εβραϊκό διαβατήριο δικηγόρου του Μούγραμπι.
Τα 172 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με πληροφορίες του Hellasforce είναι μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, πρόσφατα στο Λονδίνο. Ο λογαριασμός είναι στο όνομα Η. Γ. που αντιστοιχεί σε ελληνικό όνομα και σχετίζεται άμεσα με το «περιβάλλον».
Δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρονται τέτοια ποσά στο εξωτερικό αφού οι πωλήσεις εδαφών του Πατριαρχείου έφεραν φοβερά κέρδη. Μέχρι τώρα έχουν παραχωρήσει και ενορίες του Πατριαρχείου στην Αμερική.
Έκαναν σύμβαση της περιοχής Rasco της Ιερουσαλήμ σε offshore εταιρεία η οποία στη συνέχεια συναλλάχτηκε με εταιρεία εβραϊκών συμφερόντων. Έκαναν πάλι σύμβαση με εβραϊκή εταιρεία για την Βηθλεέμ ( για αυτο ξεσηκώθηκαν οι άραβες Χριστιανοί εκεί εναντίον του πατριαρχείου). Συμβάσεις στην Μπετσαφάρα στην Μπετζάλα με εβραϊκές εταιρείες. Ακόμη και το ξενοδοχείο King David στην περιοχή Νικηφορία δόθηκε σε εβραϊκή εταιρεία.
Όλες οι παραπάνω παραχωρήσεις , μακροχρόνιες ενοικιάσεις και πωλήσεις γίνονται μόνο με εβραϊκές εταιρείες.
ioudes_eggrafo

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ OFSHORE
Όλο το παιχνίδι κρύβεται πίσω από τον τρόπο συναλλαγών. Τίποτα δεν γίνεται απευθείας με το Πατριαρχείο αλλά με offshore εταιρία.
Για ποιο λόγο εάν το Πατριαρχείο θελήσει να συνεχίσει να συναλλάσσεται με μία εβραϊκή εταιρεία δεν ανανεώνει απευθείας μαζί της την σύμβαση μίσθωσης αλλά συναλλάσσεται με μια offshore εταιρεία;
Διότι στη συνέχεια η offshore εταιρεία έχοντας ήδη υποκαταστήσει το Πατριαρχείο στα δικαιώματά του στην συγκεκριμένη περιουσία συναλλάσσεται πλέον απευθείας με την εβραϊκή για την ίδια περιουσία ανανεώνοντας έτσι την μίσθωση , παίρνοντας παράλληλα πακτωλό χρημάτων . Αυτή η offshore κρύβει τους πραγματικούς ιδιοκτήτες που δεν είναι άλλοι από το «περιβάλλον» .
ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΟΥΓΡΑΜΠΙ
Είναι ο άνθρωπος που στην πραγματικότητα διοικεί το Πατριαρχείο και έχει εγκλωβίσει τον Θεόφιλο πια χωρίς να μπορεί ακόμη και να θέλει να κάνει πίσω.
Είναι ο προσωπικός δικηγόρος του Θεόφιλου που από την στιγμή που έριξαν τον Ειρηναίο από τον πατριαρχικό θρόνο ανέλαβε δράση για το εγκληματικό ξεπούλημα της πατριαρχικής γης.
Μουσουλμάνος με εβραϊκό διαβατήριο ο Μούγραμπι παντρεμένος με Ιορδανή με απλωμένα τα πλοκάμια του στο παλάτι της Ιορδανίας , είχε πολύ καλά σχεδιάσει αυτά τα βήματα. Έκανε το Πατριαρχείο δούρειο ίππο για να περάσει γη στρατηγικής σημασίας για τους παλαιστίνιους που ανήκει στο ελληνορθόδοξο πατριαρχείο στα χέρια των εβραίων .
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ
Το αρμόδιο υπουργείο για τα Πατριαρχεία στην Ελλάδα από την άλλη πλευρά κωφεύσει συστηματικά στα όσα αφορούν τις καταγγελίες για τον Πατριάρχη συνεχίζοντας έτσι την πολιτική αδιαφορίας των προηγούμενων υπουργών για το Πατριαρχείο.
Έτσι αφήνουν τον Θεόφιλο να πλουτίζει . Τους άραβες Χριστιανούς να ξεσηκώνονται εναντίον του Πατριαρχείου και της Ελλάδας και τους εβραίους να αποκτούν διαρκώς γη εθνικής σημασίας για την Παλαιστίνη από τα χέρια του ελληνορθόδοξου Πατριάρχη .
ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΌΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
Το Ισραήλ έχει κτίσει ενδεικτικά σε Πατριαρχική έκταση στα Ιεροσόλυμα, το Πάρκο της Ανεξαρτησίας , το Ισραηλινό Μουσείο , τη Μεγάλη Συναγωγή , τη Συναγωγή Χεισάλ Σλόμο , την Κνέσετ , το Προεδρικό Μέγαρο , την οικία του Πρωθυπουργού και πολλά άλλα. Όλα αυτά έγιναν υπό το καθεστώς των μακροχρόνιων συμβάσεων αυτό δηλαδή που γίνεται και τώρα. Πως υπάρχει λοιπόν περίπτωση αυτά τα εδάφη ποτέ να γυρίσουν πίσω στο Πατριαρχείο ; Ούτε αυτά θα γυρίσουν ποτέ ούτε βέβαια και όσα ξεπουλιούνται τώρα. Απλά βοηθάμε το κράτος του Ισραήλ να καθιερώσει την κυριαρχία του στην γη που δεν του ανήκε.
hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/oyn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω