Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

XIII Παγκόσμιο Συνέδριο Θρησκευτικών Ηγετών στο Καζακστάν

  
Εικόνα
 
Στο Παλάτι της Ειρήνης της πρωτεύουσας του Καζακστάν, Αστάνα , πραγματοποιήθηκε  από  17 έως 18 Σεπτεμβρίου 2014  η XIII Συνεδρίαση της Γραμματείας του Συνεδρίου των ηγετών παραδοσιακών θρησκειών . Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εκπροσωπήθηκε από τον Μητροπολίτη Γαλλίας Εμμανουήλ.

congress3_022.jpg
 
congress3_060.jpg
 
congress3_014.jpg
 
Από Ακτίνες

5 σχόλια:

 1. ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ26 Σεπτεμβρίου 2014 - 2:54 π.μ.

  Πολυ σωστα λετε για το ενα βαπτισμα των νεο-ημερολογιτων οτι ειναι εγκυρο αρα παραδεχεσθε οτι οι νεο-ημερολογιτες οικουμενιστες εχουν εγκυρα μυστηρια προ συνοδικης καταδικης αφου δεν εχουν καταδικαστει απο Ορθοδοξη Συνοδο ζωντων επισκοπων.
  Αρα και ο αιρετικος και σχισματικος οικουμενιστης αρχιεπισκοπος αθηνων ιερωνυμος αφου δεν εχει δικαστει απο Αγια Ορθοδοξη Συνοδο Αποτειχισμενων ζωντων επισκοπων και δεν εχει τοποθετηθει στην μια αρχιεπισκοπικη και μοναδικη θεση της τοπικης εκκλησιας των αθηνων αλλος Ορθοδοξος πως εσεις αναγνωριζετε δεχεσθε μνημονευτε και κοινωνητε με τον επισκοπο καλλινικο???
  Εγινε αρχιεπισκοπος αθηνων λαθραια? η νομιμα και κανονικα?
  Μπηκε στην μανδρα των προβατων απο την εισοδο και την πορτα ? η αλλαχωθεν απο την πισω πορτα ? και την εξοδο ?
  Πως ειναι δυνατον σε μια θεση του αρχιεπισκοπου αθηνων να υπαρχουν πεντε αρχιεπισκοποι?????
  Πεντε εκκλησιες της ελλαδος εχουμε????
  Πεντε μητροπολιτες θεσσαλονικης εχουμε?????
  ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΧΟΥΜΕ?????
  Πεντε ιεραρχιες της εκκλησιας της ελλαδος εχουμε?????
  Πεντε συνοδους της εκκλησιας της ελλαδος εχουμε?????
  Πεντε Ενεργειες και Πεντε Δυναμεις εχουμε σε Μια και Μοναδικη Επισκοπικη Θεση Κανονικης Τοπικης Εκκλησιας καποιας χωρας???????
  Πεντε εκκλησιες της ελλαδος με πεντε ιεραρχιες επισκοπων με πεντε αρχιεπισκοπους αθηνων με πεντε συνοδους εκκλησιων.
  Δηλαδη ολα επι πεντε.
  Φανταστειτε τι θα γινοταν στην ελλαδα εαν ειχαμε πεντε διαφορετικα παραλληλα και ξεχωριστα προσωπα στην μια και μοναδικη θεση του καθε θεσμου.
  Και μετα κοροιδευετε στην Θεια Λειτουργεια και λετε οτι πιστευετε στην Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια.
  Ποιον κοροιδευετε Τον Χριστο τον εαυτο σας η τους συνανθρωπους σας????
  Οπως οι αιρετικοι οικουμενιστες ποδοπατανε σαν να βρισκωνται σε χορο το συμβολο της ΠΙΣΤΕΩΣ αφου κοινωνανε εκκλησιαστικα με ολους τους αιρετικους βλασφημους και κακοδοξους του κοσμου, οπως οι σχισματικοι οικουμενιστες σχιζουν την Λατρευτικη Ενοτητα της Πιστεως και την Κοινωνια του Αγιου Πνευματος της ΜΙΑΣ Εκκλησιας και βρισκονται στην δευτερη την σχισματικη που κοπηκε απο την Πρωτη ετσι και η πεντε εκκλησιες της ελλαδος εκτος της Μιας της Κανονικης και νομιμης αποτελουν κανονικη και νομιμη παρασυναγωγη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ27 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:52 π.μ.

  Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι της τοπικης Εκκλησιας της Θεσσαλονικης εχουμε αποτειχιστει απο τον μητροπολιτη Θεσσαλονικης Ανθιμο και εχουμε διακοψει την Εκκλησιαστικη Κοινωνια με ολους αυτους που συγκοινωνουν μαζι του, διοτι ο εν λογω επισκοπος ειναι ενεργο μελος της μασονικης οικουμενιστικης κακοδοξιας και πλανης στον χωρο της Εκκλησιας.
  Πιο συγκεκριμενα ο μητροπολιτης Ανθιμος ειναι  αμμεσα μετα παρησιας δημοσια γυμνη τη κεφαλη κοινωνος  της υπερ-παν-αιρεσεως των οικουμενιστων αρχιαιρεσιαρχων πορνοκρατορων πατριαρχων και αρχιεπισκοπων των διαφορων τοπικων εκκλησιων.Μεσω της υπερ-παν-αιρεσεως των οικουμενιστων μολυνει ολες τις ενοριες και τα μοναστηρια κανωντας αιρετικη  την τοπικη Εκκλησια της Θεσσαλονικης αφου εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με ολους τους αιρετικους,τους βλασφημους, τους κακοδοξους,τους ανωμαλους,τους ομοφυλοφιλους, τις παπαδινες, τις λεσβιες και, τους σατανιστες του παγκοσμιου συμβουλιου "εκκλησιων".
  Συνεχιζει να σχιζει την Λατρευτικη Ενοτητα και την Κοινωνια Του Αγιου Πνευματος κανωντας σχισματικη την Μια  Ορθοδοξη Τοπικη  Εκκλησια  της Θεσσαλονικης καταργωντας εντελως το 2013 οπως και αλλες φορες  τον θεσμο της αρχαιας παραδοσης της νηστειας των Αγιων Αποστολων.
  Συμφωνα με το Κανονικο Εκκλησιαστικο Δικαιο και την Πραξη της Εκκλησιας ο μητροπλιτης Ανθιμος της τοπικης εκκλησιας της Θεσσαλονικης ειναι δυναμει αιρετικος και σχισματικος οικουμενιστης και ειναι δικαιως αξιος αποτειχισεως και πασης εκκλησιαστικης κοινωνιας  απο ολοκληρο το Πληρωμα της Τοπικης Εκκλησιας της Θεσσαλονικης Προ και Μεχρι Αγιας και οχι ληστρικης Πανορθοδοξου Συνοδικης εξετασεως και καταδικης.
  Οι Ιεροι Κανονες  της αποτειχισεως  και η διακοπη της εκκλησιαστικης κοινωνιας ειναι υποχρεωτικοι  απο ολους τους Ορθοδοξους Χριστιανους της τοπικης Εκκλησιας της Θεσσαλονικης προς τον δυναμει αιρετικο και σχισματικο μητροπολιτη Ανθιμο. Μεχρι Μια Αγια Ορθοδοξη  Συνοδος τοποθετησει και παλι στην μια και μοναδικη επισκοπικη θεση της τοπικης Εκκλησιας της Θεσσαλονικης Ορθοδοξο Αρχιερεα, απογορευται το εκκλησιαστικο   πληρωμα να  αναγνωριση,να  μνημονευση και να  επικοινωνησει  με οποιονδηποτε επισκοπο που θα θελησει να εμφανιστει ως κατοχος  στην μια και  μοναδικη επισκοπικη  θεση της τοπικης Ορθοδοξου Εκκλησιας της Θεσσαλονικης.

  ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ28 Σεπτεμβρίου 2014 - 6:53 μ.μ.

  http://www.scribd.com/mobile/doc/143364101/embed?access_key=key-2jsjjedsvj6s094b1nup

  Διαβαστε: Για την πονηρα συναγωγη του σατανα πως  εργαζεται στο χωρο της "εκκλησιας".

  Η επερχομενη μεγαλη θλιψις της "εκκλησιας".

  Ελεγχομενη με ειδικο σχεδιο απο τους σατανιστες  μασονους της "εκκλησιας" η στρατοπεδευση των οικουμενιστων και το  "ρεγουλαρισμα" της  αντιδρασεως απο τις συνοδους των  "επισκοπων".
  Αφιερωμενο στους οπαδους "θυματα" των δυο ακρων:
  Της αιρεσεως και του σχισματος των οικουμενιστων και της παρασυναγωγης των παραταξιακων.

  ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ29 Σεπτεμβρίου 2014 - 2:05 π.μ.

  24 ιερεις κεκημοιμενοι και ζωντες τα τελευταια χρονια αποτειχισμενοι  απο την κοινωνια  των οικουμενιστων αποτειχισμενοι και απο την κοινωνια των παραταξιακων κρατωντας το παλαιο ημερολογιο.
  Πατερες που κοιμηθηκαν :
  ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ.
  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΕΙΑΤΗΣ
  ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ.
  ΜΑΞΙΜΟΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΕΙΑΤΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ.
  ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ
  ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ.
  ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΚΑΨΑΛΑ.
  ΜΑΞΙΜΟΣ ΙΒΗΡΙΤΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ.
  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΑΘΗΝΑ.
  ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
  ΣΠΕΤΣΕΣ.
  Ζωντες ΠΑΤΕΡΕΣ :
  ΠΑΤΕΡ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΙΟΣ ΛΑΜΙΑ.
  ΠΑΤΕΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΣ.
  ΠΑΤΕΡ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΡΟΔΟΣ.
  ΠΑΤΕΡ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΟ.
  ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ.
  ΠΑΤΕΡ ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΙΟΣ.
  ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΓΓΑΜΟΣ ΤΡΙΛΟΦΟΣ.
  ΠΑΤΕΡ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
  ΑΝΑΒΥΣΟ.
  ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΕΥΟΣΜΟΣ.
  ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ
  ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑ.
  ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΓΓΑΜΟΣ ΜΕΛΙΣΟΧΩΡΙ.
  ΠΑΤΕΡ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΑΜΟΡΓΟ.
  ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΚΑΨΑΛΑ.
  ΠΑΤΕΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΡΑΜΑ.
  ΓΕΡΩΝΤΑΣ  ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑ.
  Εκτος απο τους ιερεις υπαρχουν πολλοι μοναχοι μοναχες και λαικοι.
  Επισκοπους δεν εχουμε σημερα στην εκκλησια της ελλαδος.


  Ερχονται ομαδικες αποτειχισεις κληρικων μοναχων και λαικων.
  Εχουμε γενικο ξεσηκωμο ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΙΡΗΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ( συναξη κληρικων και μοναχων, συνοδοι γ.ο.χ. νεο- σχισματικη παραταξη ).
  ΕΔΩ ΚΑΙ 2014 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΙΡΗΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ1 Οκτωβρίου 2014 - 2:28 π.μ.

  Με αγαπη Χριστου μπορουμε ολοι οι Ορθοδοξοι να ενωθουμε εαν ταπεινωθουμε και κανουμε υπακοη στον Σωτηρα μας.
  Μπηκανε  μασονοι στην Εκκλησια μας την Ορθοδοξη για να την  μαγαρισουν και να μας βλεπουνε να μαλωνουμε και αυτοι να χαιρονται.
  Να μην τους κανουμε το χατηρι.
  Οτι εγινε εγινε φτανει ο χωρισμος οι διαιρεσεις ο φανατισμος και η διχονια μεταξυ Ορθοδοξων.
  Οτι σατανικο μας εφεραν εδω και πανω απο εναν αιωνα μεσα στην Εκκλησια να το ξεριζωσουμε και να το πεταξουμε εξω απο την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.
  Μας εφεραν την μεγαλυτερη παναιρεση ολων των εποχων  ολους τους αιρετικους τους βλασφημους κακοδοξους πλανεμενους και διεστραμενους  οικουμενιστες   του "παγκοσμιου συμβουλιου εκκλησιων"σε εκκλησιαστικη κοινωνια με τους Ορθοδοξους Χριστιανους.
  Εμεις  κοβουμε τους οικουμενιστες και ολους αυτους που τους ακολουθουν  με την Αγια Αποτειχιση των Ιερων Κανονων των Θεοφορων Πατερων ολων των Συνοδων.
  Μας εσχισαν την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια
  οι οικουμενιστες του αρχεκακου οφεως
  αθετωντας και ποδοπατωντας  τον θεσμο της αρχαιας Αγιο-Πνευματικης εκκλησιαστικης παραδοσεως της νηστειας των Αγιων Αποστολων  φερνωντας γκακστερικα  με παπικο τροπο δυο τρεις  μασονοι επισκοποι ενα νεο εορτολογιο χωρις να εχουν συγκροτησει Συνοδο Οικουμενικη η Τοπικη Πανορθοδοξη Εν Αγιω Πνευματι συμφωνα με την κανονικη ταξη της Ανατολικης Εκκλησιας και χωρις να υπαρχει η παραμικρη ποιμαντικη αναγκη.
  Εμεις δεν κανουμε υπακοη στους καινοτομους σχιστες μασονους ιεραρχες του σατανα διοτι κανουμε υπακοη στην Πραξη της Μιας Εκκλησιας και στις Αγιο Πνευματικες εντολες των Αγιων Πατερων ολων των Ιερων Συνοδων που ισχυουν μεχρι σημερα παραμενωντας στο παλαιο.
  Μας δημιουργησανε καινουργιες πολλες ιεραρχικες επισκοπικες συνοδους εκκλησιων με το ονομα Γ.Ο.Χ.που ειναι παραλληλες διαφορετικες και με ξεχωριστη αρχη ως προς την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.
  Χειροτονησανε επισκοπους και τους τοποθετησαν παρανομα και  αντικανονικα στις μοναδικες επισκοπικες θεσεις των τοπικων Εκκλησιων  χωρις προηγουμενως να εχουν  καταδικαστει απο Συνοδο Αγια και Ορθοδοξη οι δυναμει αιρετικοι και σχισματικοι οικουμενιστες επισκοποι που κατεχουν τις θεσεις αυτες.
  Οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι δεν αναγνωριζουμε δεν μνημονευουμε και δεν συγκοινωνουμε με καμια απο τις καινουργιες και πολλες  ιεραρχικες επισκοπικες  συνοδους εκκλησιων που ειναι παραλληλες διαφορετικες και ξεχωριστες ως προς την Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια.
  Μονο με αυτον τον τροπο μπορει να γινει η ενωση ολων των Ορθοδοξων Χριστιανων κανωντας υπακοη Στον Χριστο και στους Αγιους του στην πραξη και πετωντας εκτος Εκκλησιας ολες της μασονικες πλανες του διαβολου και των συνεργατων του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω