Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Οι μασόνοι παρουσιάζουν τον αδελφό τους Μελέτιο Μεταξάκη

Από Κρυφό σχολειο
 
ΣΧΟΛΙΟ "ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ": ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΔΕΛΤΙΟΝ" (ΑΡ. 71 - 1967) ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΕΛΕΤΙΟ ΜΕΤΑΞΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ. ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.  
 

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ9 Οκτωβρίου 2014 - 3:34 μ.μ.

    Η Ομολογια Πιστεως για να εχει γνησιοτητα Ορθοδοξιας και  Αληθειας πρεπει να εχει Αγιο-Πνευματικη Νομιμοτητα Αθλησεως  και Αγιο-Πατερικη Κανονικοτητα.  Γιαυτο σημερα  οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι ολων των βαθμων που βρισκονται σε ολες τις τοπικες Ορθοδοξες Εκκλησιες
    πρεπει υποχρεωτικα να αποτειχιστουν   απο την κοινωνια των οικουμενιστων επισκοπων τους και για την παναιρεση τους και για το νεο-ημερολογιτικο σχισμα τους, επιστρεφωντας στο παλαιο ημερολογιο, χωρις να τους μνημονευουνε και να συγκοινωνουνε μαζι τους, μεχρι να συγκροτηθει Αγια και Ορθοδοξη Συνοδος απο την επισκοπικη  ηγεσια του Ακαινοτομητου  Ομολογιακου Πληρωματος της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Εκκλησιας που θα διαγνωσει  και θα δικασει τους υποδικους καινοτομους.
    Οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι ολων των βαθμων που μνημονευουν και εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με τους παρασυναγωγους επισκοπους  ειτε αυτοι βρισκονται  στις ιεραρχιες των συνοδικων παραταξεων των λεγομενων Γ.Ο.Χ. ειτε ειναι μονοι τους επισκοποι  χωρις να βρισκονται σε ιεραρχιες και συνοδους, ειναι υποχρεωμενοι να αποτειχιστουν απο την  εκκλησιαστικη κοινωνια που εχουν με αυτους, κρατωντας ομως το παλαιο ημερολογιο  ειναι αυτοματως ενωμενοι με ολους τους αποτειχισμενους απο την κοινωνια των οικουμενιστων εντος του Ακαινοτομητου Ομολογιακου Πληρωματος της Μιας Ορθοδοξου Ανατολικης Εκκλησιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω