Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ!


Είδηση για ανυπόφορη, ντροπιαστική και προδοτική απόφαση:

''Ορθόδοξη'' οικουμενιστική Μονή στην Ι.Μ. Αυστρίας 

 

Οἱ Οἰκουμενιστὲς διατηροῦν τοὺς «Διαλόγους» ὡς ἄλλο «Δούρειο Ἵππο»· καὶ κρυμμένοι μέσα σ’ αὐτοὺς κυριεύουν ἕνα-ἕνα τὰ παραδοσιακὰ κάστρα τῆς Ὀρθοδοξίας· ἐφαρμόζουν (μὲ τὸ «λαϊκὸ Οἰκουμενισμό») τὰ κατακτητικὰ σχέδιά τους γιὰ τὴν ἅλωση τῆς ὀρθοδοξίας καὶ ἀφήνουν τοὺς ἀντι-Οἰκουμενιστὲς νὰ χαρτοπολεμοῦν καὶ νὰ ἐλπίζουν ὅτι, ὅταν φτάσουν στὸ «κοινὸ ποτήριο», τότε θὰ ἀντιδράσουν δυναμικὰ ἐναντίον τους!         "Πατερικὴ παράδοση"


Φίλη της Κατάνυξης, μας έστειλε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την εξής εξωφρενική είδηση!                                                Πηγή: "Κατάνυξις"
 
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ (;;;) ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ 
"Εάν πάνε όλα καλά, τότε θα μπορούσε σε ένα χρόνο να γίνει πραγματικότητα το πρώτο ορθόδοξο μοναστήρι στην Αυστρία". Ετσι δήλωσε ο μητροπολίτης  Αυστρίας Αρσενιος.

Τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει με τις πολεοδομικές διαδικασίες και παράλληλα ψάχνει για κατάλληλους μοναχούς. 

Οι νέοι μοναχοί θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την γερμανική γλώσσα και να είναι "ανοιχτοί" στον οικουμενισμό

Το νέο μοναστήρι πρέπει να είναι ένας χώρος προσευχής και συνάντησης με τον Θεό και τους συνανθρώπους, είπε ο Αρσένιος.

Θα είναι ανοιχτό για όλους τους ορθόδοξους πιστούς στην Αυστρία, αλλά παραπέρα και για όλους τους άλλους "χριστιανούς" και ενδιαφερόμενους. 

Έτσι ελπίζει να στείλει νέα ώθηση, νέο παλμό προς την οικουμένη. 

Το οικόπεδο, στο οποίο θα χτιστεί το μοναστήρι, το παραχωρεί ο καθολικός επίσκοπος της  Αυστρίας, Agidius Zsifkovics, μετά από παράκληση και επιθυμία του μητροπολίτη Αρσένιου. 

Την τοποθεσία στην οποία θα χτιστεί το μοναστήρι, την επέλεξε ο ίδιος ο μητροπολίτης Αρσένιος. 

Επέλεξε ένα οικόπεδο στην περιοχή  St. Andra am Zicksee και αυτό καθόλου τυχαία... 

Ο προστάτης της περιοχής αυτής είναι ο Απόστολος Ανδρέας, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη. 

Με αυτήν την πρωτοποριακή πράξη, δωρίζοντας δηλαδή το οικόπεδο, ο καθολικός επίσκοπος θέλησε να δείξει την υπακοή του και την συμμόρφωση του στον πάπα Φραγκισκο, ο οποίος θέλει να παραμεριστούν οι διάφορες των διαφόρων ομολογιών και να ανοιχτεί ο διάλογος. 
Το όλο αυτό έργο, υποστηρίζει και ο οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος θα είναι παρόν στις 11 Νοεμβρίου, στην πόλη Eisenstadt της Αυστρίας, στην γιορτή του αγίου Μαρτίνου. 
Εκεί θα συμμετέχει στην καθολική λειτουργία στις 9 το πρωί, στον καθεδρικό ναό, συνοδεία του μητροπολίτη Αρσένιου. Το απόγευμα θα ακολουθήσει εορταστική εκδηλωση. 
Αναστασία Παπαδάκη
 http://katanixis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_74.html


Η ενθρόνιση στη Βουδαπέστη, του νέου Μητροπολίτη Αυστρίας Αρσένιου, έγινε στο  ρωμαιοκαθολικό ναό του Αγίου Ματθία στο Κάστρο της Βουδαπέστης, παρότι ὑπάρχουν ὀρθόδοξοι ναοὶ στὴν Οὐγγαρία καὶ στὴ Βουδαπέστη! (ἐδῶ).
Κατὰ τὴν εἰς Ἐπίσκοπον Χειροτονίαν  τοῦ κ. Ἀρσενίου ὁ κ. Βαρθολομαῖος, διαστρέφων φρικτὰ α) τὶς ὁλοφάνερες διαθέσεις τοῦ Παπισμοῦ καὶ β) τὸ νόημα τῶν λόγων τοῦ ἁγίου Νεκταρίου, προέτρεψε τὸν κ. Αρσένιο νὰ ἔχει «ἀγάπην, μάλιστα πρὸς τοὺς ἑτεροδόξους ἀδελφοὺς ἡμῶν..., οἱ ὁποῖοι λίαν ἀγαθὴν διάθεσιν ἐπιδεικνύουν πρὸς τὴν Ἐκκλησίαν ἡμῶν» (ἐδῶ) συγχέων ἐξ ἀγάπης βοήθειαν πρὸς μετανοίας καὶ ἐπιστροφὴ τῶν αἱρετικῶν στὴν Μία Ἐκκλησία, μὲ τὸ ἔκτρωμα τῆς «συνυπάρξεως» αἱρετικῶν καὶ «ὀρθοδόξων» στὴν Νέα Ἐκκλησία ποὺ κατασκευάζει ἡ Α.Ε. Βατικανοῦ μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Φαναρίου!
Δὲν γνωρίζει τίποτα ὁ κ. Βαρθολομαῖος γιὰ τὸν Δούρειον Ἵππον τῆς Οὐνίας, δὲν γνωρίζει τίποτα γιὰ τὶς δηλώσεις τοῦ Πάπα Βενέδικτου περὶ «ἐλλειμματικῆς» Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας· δὲν γνωρίζει τίποτε γιὰ τὶς κακὲς διαθέσεις τοῦ Πάπα Φραγκίσκου κατὰ τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας, διαθέσεις ποὺ καὶ πάλι ἐπιβεβαίωσε χθές, δηλώνοντας ἐνώπιον χιλιάδων πιστῶν, στὴν πλατεία τοῦ Ἁγίου Πέτρου, λίγες μέρες πρὶν ἐπισκεφθεῖ τὸ Φανάρι ὅτι «δεν υπάρχει υγιής Εκκλησία, όταν οι πιστοί, οι κληρικοί και οι διάκονοι δεν είναι ενωμένοι περί τον Επίσκοπό τους (σ.σ. τὸν Πάπα). Η Εκκλησία, η οποία δεν είναι ενωμένη περί τον Επίσκοπο (σ.σ. δηλ. καὶ ἡ Ὀρθόδοξη) είναι μια άρρωστη Εκκλησία»!!! (ἐδῶ).

2 σχόλια:

 1. ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΟΑ8 Νοεμβρίου 2014 - 4:14 π.μ.

  Μπραβο στον π. Κωσταντινο που με την ομολογιακη επιστολη κατα του πατριαρχη τιμαει το Ακαινοτομητο Πληρωμα της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων της Εκκλησιας της Ελλαδος

  http://agiooros.org/viewtopic.php?f=85&t=10175

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ8 Νοεμβρίου 2014 - 11:10 μ.μ.

  Οταν   ο  Βασιλιας  και    ο αυτοκρατορας  στην  ιστορια της  Εκκλησιας  ητανε  Ορθοδοξοι και δεν ητανε αιρετικοι,  σε ολοκληρη την Εκκλησια  επικρατουσε δυναμικα, ανθιζε, δοξαζοταν   και κυριαρχουσε σταθερα η Ορθοδοξη  Πιστη ανοθευτη και  εξαφανιζονταν  ολοι οι πλανεμενοι, ενω
  οταν ο Βασιλιας και  ο αυτοκρατορας  ητανε αιρετικοι, κακοδοξοι και διεστραμενοι,  σε αριστη συνεργασια με την σατανικη εκκλησιαστικη  ηγεσια της διαχρονικης πονηρας συναγωγης,  ολοι οι Αγιοι Ορθοδοξοι  Ενισταμενοι Πατερες που αγωνιζονταν κανονικως και νομιμως  ητανε σε διωγμους, σε φυλακες και σε μαρτυρια και επικρατουσε για λιγο  μονο εκεινο τον καιρο  στην Εκκλησια, η αιρεση, η πλανη και η διαστροφη.
  Ετσι βγαινει το συμπερασμα οτι η καθε εκκλησιαστικη ηγεσια των  πατριαρχων, αρχιπισκοπων, και μητροπολιτων,   αναλογα με την προαιρεση της  ψυχης  που διαθετουν,  γινονται  καθε φορα    η,   ουρα της εξουσιας του  διαβολικου   συστηματος, η,  ομολογουν Χριστο και Αληθεια χωρις συμβιβασμους και βιωνουν ολα τα αναλογα παθηματα  που θα ακολουθησουν.
  Σημερα γενικα στην παγκοσμια ορθοδοξη  Εκκλησια και ειδικα  στην Ελλαδα  επικρατει η παναιρεση και το  σχισμα των οικουμενιστων επισκοπων του νεου ημερολογιου και η παρασυναγωγη των παραταξιακων επισκοπων του παλαιου ημερολογιου, επειδη ολα τα κομματα  οι κυβερνησεις και οι πολιτικες ηγεσιες  στην Ελλαδα και στο εξωτερικο ειναι σατανο-μασονο-κρατουμενες.
  Για να εχουμε σημερα ελευθερη Ορθοδοξη Εκκλησια χωρις αιρεση, σχισμα και παρασυναγωγη, πρεπει ολοι μαζι πρωτα  απο ολα να προσπαθησουμε να αγωνισθουμε παντα με την βοηθεια του Αγιου Θεου και των Αγιων,  για να καταργησουμε, να ξηλωσουμε και να διαλυσουμε ολες τις σατανικες και μασονικες διοικησεις και ιεραρχιες ολων των θεσμων εξουσιας στην Ελλαδα και σε συνεργασια με τους ξενους στο εξωτερικο.
  Αυτο θα γινει και ειναι το μονο σιγουρο, αλλα την υποθεση θα την αναλαβει ο ιδιος ο Αγιος Τριαδικος Θεος με τους Αγιους και   με το σχεδιο που εχει.
  Σε διαφορες εποχες  στην ιστορια της Εκκλησιας ενω φαινοταν οτι η πλειοψηφια των κακοδοξων και σατανιστων εκκλησιαστικων και πολιτικων αρχοντων   θα επικρατουσε  και  οι λιγοι Αγιοι Ορθοδοξοι ομολογητες θα εχαναν την μαχη, αναλαμβανε ο ιδιος ο Αγιος Τριαδικος Θεος και ανετρεπε ριζικως την κατασταση, ετσι ωστε να δοξαζεται παντα και συνεχως η Ορθοδοξη Εκκλησια με την Ακαινοτομητη  Πιστη και να εξαφανιζονται τελικα  ολοι οι διεστραμενοι σατανιστες πολιτικοι και εκκλησιαστικοι αρχοντες μαζι με τις πλανες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω