Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Ιδού! Η πνευματική αυθεντία και ο συνεχιστής της ακριβείας της πίστεως και των κανόνων, κατά τον Κερκύρας! Ο προδότης Βαρθολομαίος!


Έχει καταντήσει ένα φρενοκομείο η σημερινή Ελλάδα. Από απόψεως πολιτικής ζωής του τόπου; Από δικαστικής; Από εκκλησιαστικής;
 Ίλεως να γίνει ο Κύριος!
 Ο λόγος για την τελευταία...

Λοιπόν αφού συνετέλεσε με την ησυχία του η "Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης" την προδοσία της Ορθοδόξου πίστεως, σε συλλείτουργο παρόντος του Πάπα του αδελφού του, του οποίου αναγνωρίζει την αρχιεροσύνη του, είπε να περάσει τώρα και από την Κέρκυρα, για τον Αγ. Σπυρίδωνα.

Και εκεί που θα περίμενε κανείς να αντιδράσει κλήρος και λαός για τις κατάπτυστες προδοσίες του στο Φανάρι πριν λίγες μέρες, υποδεχόμενος το θηρίον του Αντιχρίστου, πώς παρακαλώ, υποδέχτηκε το Ορθόδοξον πλήρωμα της Κέρκυρας το μοναχικόν τάγμα, ο κλήρος, αυτόν τον πνευματικό οδοστρωτήρα;;;

Μα ... επιδοκιμάζοντας και τιμώντας τον, ραίνοντας με λουλούδια, κάνοντας τον επίτιμο δημότη και γλύφοντας με κολακείες και ψέματα...Από ΕΔΩ διαβάστε και φρίξτε:

.....".Ακόμη ο δυναμικός Ιεράρχης (Νεκτάριος Κερκύρας) χαρακτήρισε τον Πατριάρχη πνευματική αυθεντία της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τονίζοντας ότι «Σας υποδεχόμαστε σήμερα, Παναγιώτατε, ως την κατεξοχήν πνευματική αυθεντία της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Τόσο Εσείς, όσο και οι περί Υμάς, Πατριάρχες, Προκαθήμενοι και συνεπίσκοποι εγγυώμαστε την συνέχεια και την ακρίβεια της πίστεως και των κανόνων οι οποίοι την διέπουν, εμπνέοντας τον λαό να παραμείνει ακέραιος και ακαινοτόμητος ως προς την πίστι».

Το ιερατικόν και μοναχικόν τάγμα...αποδίδει τιμάς...
 
Αν ήταν τώρα ο άγιος εκεί επίσκοπος, θα του έλεγε όπως ο Νεκτάριος Κερκύρας: Εύγε σου, που "παραμένεις ακέραιος και ακαινοτόμητος ως προς την πίστι"; 
 Ή μήπως θα τον ήλεγχε σφοδρώς;
 
 
Αν ήμουν στη θέση του πατριάρχη θα φοβόμουν να πλησιάσω το άγιο σκήνωμα του μεγάλου και φοβερού ως προς τα τον βίον και τα θαύματα του, Αγίου Σπυρίδωνος.
 
 
Να και πάλι ο Καλύμνου Παΐσιος, δεν μπορεί να αποχωριστεί τον πατριάρχη.
Μάλιστα, κάθε γιορτή και πανήγυρη δίνει στον Καλυμνιακό λαό τις "ευλογίες" του πατριάρχη!
 
Αλήθεια, πώς τον θωρούν και οι δυο δεσποτάδες έτσι;  
 
Όρθρος  
 

1 σχόλιο:

 1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ13 Δεκεμβρίου 2014 - 4:26 π.μ.

  http://www.scribd.com/mobile/doc/58027803/embed

  ΑΠΟΚΑΚΥΨΗ ΒΟΜΒΑ :

  Ο Ιερομοναχος Πατηρ Θεοδωρητος Μαυρος Αγιορειτης απο το 2007 στο βιβλιο του "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕΝΗ" στις σελιδες απο 78 εως 83 αναιρεσε τις διαστροφες, τις πλανες και τις βλασφημες θεσεις του Π. Βασιλειου Παπαδακη ο οποιος απο τοτε, μαζι με τον Γεροντα του, Αρχιμανδριτη Γεωργιο Καψανη ηγουμενο τοτε της Ιερας Μονης Αγιου Γρηγοριου Αγιου Ορους, ομολογουσανε δημοσια και λεγανε  ακουσον ακουσον : "οτι δεν κηρυσσεται ουδεμια αιρεσις στον εικοστον αιωνα και γι' αυτο ακριβως δεν αναφερονται στο βιβλιο αγωνες ορθοδοξων Μοναχων κατ' αυτης!".
  Εξαφανισαν ολοκληρη την υπερ-παν-αιρεση και το νεο-ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων επισκοπων.
  Προσοχη αγαπητοι Ορθοδοξοι Χριστιανοι, η σατανικη μασονια εχει δικους της ανθρωπους σε θεσεις κλειδια, επισκοπους, ηγουμενους, ιερεις και διακους.
  Οι πλανεμενες, διαστροφικες και βλασφημες θεσεις του π. Βασιλειου Παπαδακη,  του εχουν γινει συνηθεια οπως το ξαναειπε στην ημεριδα που κανανε για την αποτειχιση στον πειραια οτι δεν κηρυσσεται καμια αιρεση σημερα στην Εκκλησια.
  Ολοι οι μαγοι των τσιρκων και ταχυδακτυλουργοι να μαζευτουν δεν μπορουν να εξαφανισουν ολοκληρη υπερ-παν-αιρεση οικουμενιστικη, αυτο μονο ο π. Βασιλειος Παπαδακης το κανει.

  Ω πλανη των βλασφημων διαστροφη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω