Έχουμε ξεφύγει τελείως σαν ανθρώπινη κοινωνία , σαν νοοτροπία, σαν θρησκεία,  και το κυριότεροι σαν άνθρωποι χωρίς σεβασμό σε ΤΙΠΟΤΑ.
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την εκλογή της πρώτης γυναίκας ως Επίσκοπο, αυξήθηκαν οι φωνές εντός της Εκκλησίας της Αγγλίας, που  ζητούν την απομάκρυνση από τις παραδοσιακές Γραφές και την αναφορά του  Θεού ως «αρσενικό» προς μια πιο «επεκτατική γλώσσα και εικόνα για το υπέρτατο ον».
Η  μεταμόρφωση  αυτή είναι έργο της  « Διευθύνουσας ομάδας» των γυναικών Αγγλικανών Ιερέων  ,   η οποία έγραψε στην αναφορά της  προς την  Σύνοδο των Επισκόπων, προβάλλοντας τον ισχυρισμός ότι ορισμένοι ιερείς έχουν ήδη αρχίσει αθόρυβα να « αναφέρονται  στο Θεό ως «αυτή» και «μητέρα» με την ελπίδα να εμφανίζονται «χωρίς αποκλεισμούς», αν και οποιεσδήποτε λειτουργικές αλλαγές απαιτούν την έγκριση της Γενικής Συνόδου της Αγγλικανικής εκκλησίας .
Σόμορα και Γόμορα, από αυτούς που έχουν μεταβάλει την χριστιανική θρησκεία στο Θεό, σε «φεμινιστική εκστρατεία» , για να ικανοποιήσουν όλους τους ………..ενδιαφερόμενους.  
Οι γυναίκες που απαρτίζουν την συγκεκριμένη ομάδα της Αγγλικανικής εκκλησίας υποστήριξε ότι, με την χειροτονία της Libby Lane ως της πρώτης γυναίκας Επισκόπου  τον Ιανουάριο του 2015, η εκκλησία της Βρετανίας   «έχει αποδεχθεί ότι οι γυναίκες είναι εξίσου αξιόλογες στα μάτια του Θεού ,  να εκπροσωπούν τον Θεό σε όλα τα επίπεδα», όπως ανέφερε  ο Βρετανός αιδεσιμότατος Emma Percy,  εφημέριος του Trinity College της Οξφόρδης και μέλος του  οργανισμού Watch, γράφει η εφημερίδα The Guardian.
Ο εφημέριος Jody Stowell επίσης επισήμανε ότι «η ορθόδοξη θεολογία λέει ότι όλα τα ανθρώπινα όντα είναι κατ “εικόνα και ομοίωση του Θεού, και ότι ο Θεός δεν έχει φύλο», αλλά στη συνέχεια πήγε  να πει, «αυτός ( ο θεός)  περιλαμβάνει και τα δύο φύλα .  Έτσι, όταν μιλάμε μόνο  για τον  Θεό  στην ανδρική μορφή, είναι πραγματικά  μια ελλιπής κατανόηση του ποιος είναι ο Θεός.!!!, τονίζει ο ….εφημέριος.
«Ωστόσο, άλλοι στην εκκλησία αντέτειναν ότι ο ίδιος ο Χριστός αναφέρει το Θεό ως Πατέρα, και σίγουρα ο Χριστός δεν μας  μετέφερε ελλιπώς,  περί κατανόησης του Θεού. «Έχουν τρελαθεί » εντελώς  εκεί στην αγγλικανική εκκλησία και προσπαθούν να αλλάξουν τα ιερά και τα όσια . Σίγουρα η προσπάθεια αυτή αφορά την « νέα εποχή» και τα σχέδια για μία πανθρησκεία για «όλους του ανθρώπους» του Πλανήτη που ετοιμάζεται  πυρετωδώς.   
Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης «ότι ο διάλογος μεταξύ της Αγγλικανικής και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία τιμά υψηλότερα μεταξύ των ανδρών την Μαρία ( Υπεραγία Θεοτόκο για εμάς του ορθόδοξους) , ως  Μητέρα του Θεού, έχει αποδυναμώσει  σημαντικά την εκλογή των γυναικών στην θέση των Επισκόπων»!!! Άκουσον – άκουσον. 
Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, διερωτόμαστε σε ποιόν ακριβώς θεό πιστεύουν αυτοί οι αποκαλούμενοι και χριστιανοί της Αγγλικανικής εκκλησίας , διότι στο ίδιο θεό με εμάς τους ορθόδοξους σίγουρα δεν πιστεύουν. Για τα υπόλοιπα που γράφονται στο άρθρο, τα σχόλια δικά σας.