Η καταδικη του Νεου Ημερολογιου απο την Πανορθοδοξη Συνοδο του 1583

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 1583

.....Ὅποιος δέν ἀκολουθεῖ τά ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, καθώς αἱ ἑπτά Ἅγιαι Οἰκουμενικαι Σύνοδοι ἐθεσπισαν καί τό ῞Αγιον Πάσχα καί τό Μηνολόγιον καλῶς ἐνομοθέτησαν νά ἀκολουθῶμεν καί θέλει νά ἀκολουθῆ τό νεοεφεύρετον Πασχάλιον καί Μηνολόγιον τῶν ἀθέων ἀστρονόμων τοῦ Πάπα, καί ἐναντιώνεται εἰς αὐτά ὅλα, καί θέλει νά ἀνατρέψῃ καί νά χαλάσῃ τά πατροπαράδοτα δόγματα καί ἔθιμα τῆς Ἐκκλησίας, ἄς ἔχει τό ἀνάθεμα καί ἔξω τῆς τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, καί τῆς τῶν πιστῶν ὁμηγύρεως ἄς εἶναι.....

῎Ετους ἀπό Θεανθρώπου αφπγ (1583) Ἰνδικτιῶνος ΙΒ΄ Νοεμβρίου Κ΄.

Ὁ Κωνσταντινουπόλεως ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Ὁ Ἱεροσολύμων ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Ὁ Ἀλεξανδρείας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ
Καί οἱ λοιποί Ἀρχιερεῖς τῆς Συνόδου παρόντες».

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΙΟ από το Οικουμενικό Πατριαρχείο σε έναν ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΩΜΑΛΟ! Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη!!

…»ΑΝΩΤΑΤΟ» βραβείο του Οικουμενικού «πατριάρχου», σε έναν ΦΑΝΑΤΙΚΟ υποστηρικτή των κιναίδων και των ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ!!! (Δεν έχει ΟΥΤΕ φόβο Θεού;;;)

«ΟΥΑΙ ΗΜΙΝ, Φ Α Ρ Ι Σ Α Ι Ο Ι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ»…
New York Gov. Andrew Cuomo makes a point during a meeting on tax cut proposals in the Red Room at the Capitol on Monday, Jan. 6, 2014, in Albany, N.Y. Cuomo has proposed cutting the state’s corporate income tax from 7.1 percent to 6.5 percent and eliminating it altogether for upstate manufacturers. He also has proposed paying more state aid as an incentive to any of New York’s 10,500 local governments that impose hard 2 percent spending caps and cut their costs by consolidating services with other towns, villages, cities and counties. (AP Photo/Mike Groll)
Του π. Mark Hodges (‘LifeSiteNews’) / ΚΟ
Με το Αθηναγόρειο (…) Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βράβευσε το Τάγμα των «Αρχόντων» του Αποστόλου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, έναν από τους πιο διαβόητους υποστηρικτές της έκτρωσης, του «γάμου» των ομοφυλόφιλων ​​και των «τρανσέξουαλ τουαλετών» στα σχολεία(!!!) τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo (‘Αντριου Κουόμο).
3
Η βράβευση έγινε από τον Αρχιεπίσκοπο Βορείου & Νοτίου Αμερικής Δημήτριο, στις 15 Οκτωβρίου στο ‘New York Hilton’, παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Για άλλη μια φορά, οι επικεφαλής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αποδεικνύουν, με ένα (ψευδο-) «ανθρωπιστικό» βραβείο, ότι στην επιτακτική προσπάθειά τους να εγκριθούν από τον «Καίσαρα», ΔΕΝ νοιάζονται για τους πιο ευάλωτους στην ανθρωπότητα.
4
Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση του Α.Cuomo στην υποστήριξη και την καταλυτική συμβολή του, στην προσπάθεια ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο νότιο Μανχάτταν, του μοναδικού τόπου λατρείας που καταστράφηκε από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Η ιστοσελίδα των Αρχόντων εξηγεί, ότι υπήρξε «ο άνθρωπος κλειδί» στη διαδικασία εξασφάλισης μιας συμφωνίας με την Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, για την ανοικοδόμηση και την ανάσταση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και του Εθνικού Παρεκκλησίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου…
5
Η ειρωνεία είναι, ότι ο Cuomo είναι φανερός υποστηρικτής, τόσο των α μ β λ ώ σ ε ω ν όσο και του τρανσεξουαλισμού.
(«ΑΥΤΑ», ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑΧΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ; ΤΑΧΑ;;;;….)
Ο Cuomo, όπως περιγράφεται από τον Bill Donohue του Καθολικού Συνδέσμου, έχει «σφοδρή επιθυμία για το ‘δικαίωμα’ στην έκτρωση».
Είναι αυτός που υπερασπίστηκε την νομοθεσία που δίνει το «δικαίωμα» σε μια μητέρα, να κάνει έκτρωση μέσω δηλητηρίου (!!!) που εγχέεται μέσα της και μέσα στην καρδιά του μωρού!!!
(ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ …»ΑΝΘΡΩΠΟΙ», ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ «ΑΥΤΟ»;
Η ΣΤΥΓΝΗ & ΑΣΦΑΛΩΣ Α Π Α Ν Θ Ρ Ω Π Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΙΑΤΡΟΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΣΧΕΣΗ;)
Στην πολιτεία του Cuomo, μια γυναίκα μπορεί να διακόψει την κύηση, για οποιοδήποτε λόγο, επειδή ο νομοθέτης της Νέας Υόρκης, επιτρέπει το οτιδήποτε που ερμηνεύεται ότι «σχετίζεται με την ευεξία του ασθενούς» ως δικαιολογία….
6
Αλλά ο Cuomo δεν ήταν ικανοποιημένος με την απεριόριστη έκτρωση. Ο Cuomo θέλησε να δημιουργήσει ένα νέο τρίτο κόμμα στη Νέα Υόρκη, που ονομάστηκε το «Κόμμα για την Ισότητα των Γυναικών», που έχει ρητό σκοπό την προώθηση, την επέκταση και τη χρηματοδότηση του προγράμματος αμβλώσεων εγκυμοσύνης όψιμης ωριμότητας («late term», μετά τις 41 εβδομάδες!).
7
Η «σφοδρή επιθυμία για άμβλωση» του Cuomo συνοψίζεται στις παρατηρήσεις που έκανε σε συνέντευξή του στο WCNY, όπου χαρακτήριζε εκείνους που πιστεύουν στο «δικαίωμα στη ζωή» του αγέννητου και εκείνους που πιστεύουν στον γάμο μεταξύ άνδρα και γυναίκας, ως ….«ακραίους» και ανέφερε ότι τέτοιου είδους πολίτες, «δεν έχουν θέση στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, επειδή δεν είναι έτσι οι Νεοϋορκέζοι»!!!
Για σκεφτείτε. Ένας κυβερνήτης που λέει ότι οι ενάντιοι στις εκτρώσεις, «δεν έχουν θέση» στην πολιτεία του. Όπως μία Ορθόδοξη Χριστιανική ιστοσελίδα, το έθεσε: «Μπορείτε να διανοηθείτε τι θα συνέβαινε, αν ο κυβερνήτης μιας πολιτείας, δήλωνε ότι οι υποστηρικτές των αμβλώσεων δεν έχουν θέση στην πολιτεία του;»
8
Εκτός από υποστηρικτής της μαζικής σφαγής των πλέον αθώων, ο Cuomo είναι και ένας από τους κορυφαίους υπερασπιστές του …σοδομισμού στις ΗΠΑ!!!
Πριν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ νομιμοποιήσει τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πέρασμα του νομοσχεδίου, κάνοντας την πολιτεία του μια από τις πρώτες που έδωσε πλήρη νομική αναγνώριση, στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.
Ο Cuomo περήφανα οδήγησε την «γκέϊ παρέλαση υπερηφάνειας» μετά την υπογραφή του νομοσχεδίου που στρέφεται κατά του γάμου και της οικογένειας!
Σε φόρουμ των New York Times, ο Cuomo χαρακτήρισε όποιον διαφωνεί με την προαγωγή της «φυσιολογικοποίησης» της ομοφυλοφιλίας, «αντι-αμερικάνο».
9
Ο κυβερνήτης της Ν. Υόρκης ποινικοποίησε ακόμα τους …θεραπευτές (!!!) που βοηθούν τους ανηλίκους να ξεπεράσουν αισθήματα ανεπιθύμητης έλξης για άτομα του ιδίου φύλου και χαρακτήρισε τους Χριστιανούς, που θέλουν να βοηθήσουν αυτά τα άτομα, ως «μη ανεκτικούς» και «μισητές»!!!
«Η Θεραπεία της Μετατροπής, είναι μία απεχθής πρακτική, που είναι σε αντίθεση με ό, τι αυτή η πολιτεία αντιπροσωπεύει», είπε ο Cuomo.
10
Πέρυσι, ο Cuomo έγινε ο πρώτος πολιτικός, που επέβαλε τους νόμους που επιτρέπουν τους ‘τρανσέξουαλ’ να χρησιμοποιούν όποιον δημόσιο χώρο (τουαλέτα ή αποδυτήρια) θέλουν παντού, σε δημόσιες υπηρεσίες, χώρους εργασίας, καταστήματα, νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εγκαταστάσεις αναψυχής κλπ.
Μάλιστα διέταξε (!!!) τους ιδιωτικούς φορείς παροχής ασφάλισης υγείας, να προσφέρουν κάλυψη για ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων(!!!!!!!!!!!) χάριν «αλλαγής φύλου», χαρακτηρίζοντας τις ορμόνες για ‘τρανσέξουαλ’ και τη χειρουργική επέμβαση «ιατρικά αναγκαίες» και κατέστησε παράνομη για τους ασφαλιστές κάθε άρνησή τους!
Όταν η Βόρεια Καρολίνα ακύρωσε ένα διάταγμα της πόλης Charlotte και απαίτησε να υπάρχουν ξεχωριστές τουαλέτες για τα δύο φύλα, ο Cuomo θέσπισε μια ταξιδιωτική απαγόρευση για τους κρατικούς υπαλλήλους στη Βόρεια Καρολίνα.
11
Αυτός λοιπόν είναι ο Κουόμο. Φανατικός υποστηρικτής του θανάτου, εχθρός των θρησκευτικών ελευθεριών, υπέρμαχος του σοδομισμού, εχθρός του γάμου και της οικογένειας και υποστηρικτής του τρανσεξουαλισμού.
Και όπως αναφέρει στο blog του ο Αμερικάνος Ορθόδοξος Χριστιανός, Ιώσηπος Φλάβιος, ο άνθρωπος αυτός «δεν είναι κάποιος που πιστεύει απλά στις αμβλώσεις, αλλά είναι ένας άνθρωπος που πίεσε σκληρά για τις αμβλώσεις εγκυμοσύνης όψιμης ωριμότητας (με δηλητήριο, ακρωτηριασμό, και διαμελισμό των εμβρύων στη μήτρα)».
12
«Παιδί της καθολικής εκκλησίας»;
Και όμως ο διοικητής του Τάγματος των «Αρχόντων», Δρ. Αντώνιος Λυμπεράκης, εξύμνησε τον Cuomo ως «τον πιο άξιο για να λάβει το Αθηναγόρειο Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».
Το βραβείο υποτίθεται δίνεται σε κάποιον, που «έχει παραδειγματικά με συνέπεια, έργο και αφοσίωση ενδιαφερθεί για τα βασικά δικαιώματα και την θρησκευτική ελευθερία για όλους τους ανθρώπους». Αλήθεια;
(ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ! ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ… (ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ …» ΚΛΕΙΣΕΙ» ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ; ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ;
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;;;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ;;;
ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΗΘΕΝ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ»;;;
ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,,,)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ …ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ! ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ! ΑΛΛΑ «ΥΠΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ» ΑΛΛΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ «ΑΛΛΟΤΡΙΟΙ», ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ & «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ» ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ… ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ….»ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)
ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΣ ...ΚΥΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!! ΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ! ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ, Ο "ΣΤΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΣ" ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ...
ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΣ …ΚΥΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο
κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!! ΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ! ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ,
Ο «ΣΤΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΣ» ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ…
Το βραβείο υποτίθεται, ότι δίνεται μόνο σε εκείνους, που έχουν «αποδεδειγμένα Ορθόδοξο Χριστιανικό χαρακτήρα, οι οποίοι συμμορφώνονται πιστά στις διδασκαλίες του Χριστού και τα δόγματα, τους κανόνες, τη λατρεία, την πειθαρχία, και τις εγκυκλίους της Εκκλησίας». Αλήθεια;
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ! ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΤΟΣΟ ΠΛΑΤΙΑ, ΤΟΣΟ "ΠΗΓΑΙΑ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ; ΓΙΑΤΙ;
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ! ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΤΟΣΟ ΠΛΑΤΙΑ, ΤΟΣΟ
«ΠΗΓΑΙΑ» ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ;
ΓΙΑΤΙ;
Με την απονομή του βραβείου, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος εξήρε τον Cuomo, διακηρύσσοντας τον «ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!» Αν ο Δημήτριος ήταν πραγματικά πιστός στο Ευαγγέλιο του Χριστού, θα διακήρυττε τον Cuomo «Ανάξιο!» και θα τον καλούσε σε μετάνοια.
052310 Showing in the middle: New York Attorney General Andrew Cuomo with his daughter Cara at the annual Israel Parade on 5th Avenue in Manhattan,NY. He is campaigning for Governor.
052310 Showing in the middle: New York Attorney General Andrew Cuomo with his daughter Cara at the annual Israel Parade on 5th Avenue in Manhattan,NY. He is campaigning for Governor.
ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ! Ο κ.ΚΟΥΟΜΟ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ...ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΜΙΑ ...ΞΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ;  ΜΑ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ;  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ Λ.Χ. ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟΤΕ ..."ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ";;;;("ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")
ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ! Ο κ.ΚΟΥΟΜΟ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ
ΕΝΑ …ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΜΙΑ …ΞΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ;
ΜΑ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ;
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ,
ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ Λ.Χ. ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;
Ή ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟΤΕ …»ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ»;;;;(«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)
«Δίνοντας ένα βραβείο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον Cuomo, είναι σαν να δίνουμε ένα βραβείο υπεύθυνης μητρότητας στην …Madonna», λέει ο πατέρας Johannes Jacobse του Αμερικανικού Ορθόδοξου Ινστιτούτου, χαριτολογώντας.
«Ο Cuomo είναι ένας από τους πιο επιθετικούς υπερασπιστές των αμβλώσεων στον χώρο της πολιτικής σήμερα. Η υπεράσπιση της βιομηχανίας των αμβλώσεων από την πλευρά του είναι αμείλικτη».
17
«Είναι δουλοπρεπείς, ή απλά θαμπωμένοι από ισχυρούς πολιτικούς; Είναι δύσκολο να πει κανείς, αλλά πολλοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί είναι εξοργισμένοι από αυτή τους τη δράση», λέει ο π. Jacobse στο LifeSiteNews.
Ο Jacobse κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι με το να δίνεται στον Cuomo το «ανθρωπιστικό βραβείο», μειώνεται η επιρροή της γνήσιας Ορθοδοξίας σε ολόκληρη την Αμερική.
ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΡΕΦΟΣΦΑΚΤΗ ΚΟΥΟΜΟ.... "ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ", ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 5   Ρ Α Β Β Ι Ν Ω Ν !!!!!!!!!!!! ΜΠΑ, ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, Ή ΓΙΑ "ΣΥΜΠΤΩΣΗ", Ή ΓΙΑ "ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ" ΚΑΙ "ΔΟΛΙΟ" ....'Φ Ω Τ Ο Μ Ο Ν Τ Α Ζ'.... ΕΣΕΙΣ ..."ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ" ΠΑΤΡΙΑΡΧΑ κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ; ΕΣΕΙΣ κ.ΔΗΜΗΤΡΙΕ, ΤΙ ΛΕΤΕ; ("ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")
ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΡΕΦΟΣΦΑΚΤΗ ΚΟΥΟΜΟ…. «ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ», ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΠΟΥ
1 5 Ρ Α Β Β Ι Ν Ω Ν !!!!!!!!!!!! ΜΠΑ, ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, Ή ΓΙΑ «ΣΥΜΠΤΩΣΗ», Ή ΓΙΑ
«ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ» ΚΑΙ «ΔΟΛΙΟ» ….’Φ Ω Τ Ο Μ Ο Ν Τ Α Ζ’….
ΕΣΕΙΣ …»ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ» ΠΑΤΡΙΑΡΧΑ κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ; ΕΣΕΙΣ
κ.ΔΗΜΗΤΡΙΕ, ΤΙ ΛΕΤΕ; («ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)
Cuomo: «New York is we are Israel and Israel is us»
Σχολιάζοντας τη φωτογραφία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου να δίνει στον Cuomo το βραβείο, ο ορθόδοξος blogger Γιώργος Μιχαλόπουλος στο blog του ‘monomakhos’ σημείωσε, «Είναι αυτό χριστιανική μαρτυρία; Μήπως θα βλέπαμε τον Ιωάννη τον Βαπτιστή να στέκεται έτσι μπροστά στον Ηρώδη; Ή τον προφήτη Ηλία στον βασιλιά Αχαάβ;»
Ένας σχολιαστής, ονόματι Peter A. Papoutsis, το ονόμασε αυτό «προδοσία του Ευαγγελίου».
«Χρειαζόμαστε άνδρες πίστης που δεν θα φοβηθούν να αντισταθούν στο κακό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν όχι μόνο το θρόνο τους, αλλά και τη ζωή τους», έγραψε ένας άλλος, ονόματι Dino.
Ένας άλλος ονόματι John Kal, ήταν πιο καυστικός: «Σιγά μην τους ενδιαφέρει το Ευαγγέλιο και ο Χριστός. Αυτοί έχουν άλλη ατζέντα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα λεφτά».

https://hellasforce.com/2016/11/04/%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω αφήστε το σχόλιο σας εδω